GeriEtkinlikler 2013 İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2013 İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

2013 İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

13-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek fuar İstanbul Kongre Merkezi’nde!

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 2013 yılında da birçok yenilik ile ziyaretçilerini bekliyor. 13-15 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşecek fuara İstanbul Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak.

Doğa Koleji ana sponsorluğunda düzenlenen ve Acıbadem Sağlık Grubu, Can Bebe, E-Bebek, Forum İstanbul, Radyo Voyage gibi büyük markaların da sponsorlar arasında olduğu İBS’de, Türkiye’nin güvenilir markaları en yeni anne, bebek, çocuk ürünlerini tanıtacak, hizmetleri hakkında detaylı bilgi verecekler. Fuara özel verilecek yüzlerce hediye anne babaların olduğu kadar çocukların da yüzünü güldürecek. Haydi anneler; hediyeler, indirim çekleri ve daha fazlası sizi bekliyor…
Sor, öğren!

Alanında Türkiye’nin en iyisi olan konuşmacıların yer alacağı sempozyumlar ise aileler için yol gösterici pek çok reçete sunacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbul Doğum Akademisi, Novartis ve Molfix’in düzenleyeceği seminerlerde, çocuk gelişimi ve çocuk hastalıkları, hamilelik ve doğum süreci hakkında bilgiler verilecek, Hipnobirthing ve Suda Doğum tanıtılacak. 14 Aralık Cumartesi günü İBS Seminer alanında anne ve babalar, ‘Canbebe ile Deneyimli Anneler Konuşuyor’ etkinliğinde sorularını her biri kendi alanında öncü ve fikir lideri annelerle paylaşacaklar.

Hürriyetaile.com ile Anneysen.com'un uzman doktorları ebeveynlere birbirinden değerli bilgiler aktaracak.

False