GeriKişisel Bakım 2012’nin favori nikah şekerleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2012’nin favori nikah şekerleri

2012’nin favori nikah şekerleri

Hangi tasarımlar "in", hangileri "out"?

Düğün telaşının olmazsa olmaz parçası nikah şekeri seçimi, çiftlerin bir türlü karar vermediği ve çok zaman harcadığı aşamalardan biri. AdanZye Organizasyon, 2012 yılının en çok ilgi gören nikah şekeri tasarımlarını ve alternatif olabilecek tasarımları anlattı.

Bu sene tercih edilen nikâh şekerleri alışagelmiş klasik şekerlerin yerine, daha çok renkli ve tasarıma yönelik oldu. Tercih edilen tasarımlar ise davet masalarının görüntüsüyle bütünlük sağlıyor.

Genellikle tercih edilen şeker tasarımları şöyle sıralanabilir:

• Gümüş bir meleğe takılı badem şekeri

• Gümüş ve Osmanlı motiflerinin hakim olduğu kaselerde lokumlar

• Nostalji amaçlı üstü renkli posta pulu baskıyla süslenmiş mini kese kağıtlar içinde şekerler

• Üstünde kelebek ya da farklı bir gümüş aksesuar ile bezeli keten keseler içinde lavanta ya da banyo tuzları

Nikah şekeri hazırlatmak için ne kadar süre var?

Düğün tarihine az 1 ay kala muhakkak görüşme yapılması gerekir. Tasarım sipariş verilecek ise düğüne 25 gün kala verilmesi gerekir. Hazırda bulunan nikah şekeri siparişi veriliyor ise 20 gün kala yeterli süredir.

Bunun dışında tam anlamıyla farklı bir uygulama yapılacak ise detayları yoğun bir konsept ise en az düğüne 1,5 ya da 2 ay kala görüşmelerin yapılması gerekmektedir.

Cam kavanoz ve dilek ağacı iyi bir alternatif

Firma olarak nikâh şekeri dışında, şeker köşesi diye tanımladığımız bir masa yaparak cam kavanozlarda renkli şekerler, bademler, lokumlar ve meyveler koyarak, davete gelecek kişilerin kendi istedikleri şekeri almalarını sağlıyoruz. Bu şekerleri külah ya da mini kese kâğıtlarına koyuyorlar.

Oldukça beğenilen bu köşemize ayrıca dilek ağacı koyup hem şekerler hem de mini kartlar asarak gelenlerin evlenecek çiftler için güzel dileklerini yazmalarını sağlıyoruz.

Magnet türü şekerler masada kalıyor!

Evlenecek çiftlerimize tavsiyemiz, nikâh şekeri yapacaklarsa eğer bunun kalıcı ve eğlenceli olmasını tercih etmeleridir. Eskisi gibi magnet ve buna benzer objeler kesinlikle masalarda kalıyor ve alınmıyor. Eğer hiç şeker düşünülmez ise vakıfları destekleyici ürünler de verebilirler.

False