GeriEtkinlikler 2. Gebze Kitap Günleri başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2. Gebze Kitap Günleri başlıyor!

2. Gebze Kitap Günleri başlıyor!

Etkinlikte 20.000 kitap sergilenecek.

Gebze Center Alışveriş Merkezi şimdiye kadar Gebze ve yakın çevresinde düzenlenen en geniş kitap fuarı unvanına sahip, Gebze Kitap Günleri etkinliğine ikinci kez ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında birinci hizmet yılını başarıyla geride bırakan Gebze’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Gebze Center, bölge halkı ve AVM ziyaretçileri tarafından ilgiyle karşılanan etkinliklerine devam ediyor. Gebze Center Alışveriş Merkezi, bu yıl 14.AMPD Ödüllerinde Yılın Pazarlama Ödülü kategorisinde AVM dalında ödül almaya hak kazandığı ‘Gebze Kitap Günleri’ projesinin ikincisini 13- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Gebze ve yakın çevresinde düzenlenen en geniş kitap fuarı olma özelliği taşıyan ve Penguen Kitapevi işbirliği ve Gebze Kaymakamlığı, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gebze Belediye Başkanlığı destekleriyle düzenlenecek etkinlikte 20.000 kitap sergileniyor olacak. Fuarda Murathan Mungan, Mehmet Coşkundeniz, Ali Karaçam gibi birçok ünlü yazar imza günleri ve söyleşilerle AVM ziyaretçileriyle buluşacak.

Gebze’de bulunan okulların tamamının katılacağı etkinliğin lojistik desteği, Gebze’den Pendik’e kadarki alan içerisinde en büyük kitap evi olarak Gebze Center’da açılan Penguen Kitapevi tarafından gerçekleştirilecek.

Fuara katılacak yazarlar ve katılım tarihleri

21.Ocak Mehmet Coşkundeniz  
21.Ocak Mehmet Paksu   
14.Ocak Ali Karaçam       
14.Ocak Cemil Tokpınar   
14.Oca Ceyhun Yılmaz   
21.Ocak Murathan Mungan        
16.Ocak Toprak Işık        
18.Ocak Süleyman Bulut  
21.Ocak Vahdettin Engin  
22.Ocak Sinan Yağmur    

www.gebzecenter.com.tr

False