GeriEtkinlikler 14 Şubat'ı unutulmaz kılın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

14 Şubat'ı unutulmaz kılın

14 Şubat'ı unutulmaz kılın

Ramada Plaza’da sürprizlerle dolu bir Sevgiler Günü yaşamaya ne dersiniz?

Ramada Plaza Tekstilkent; deneyimli aşçıların elinden çıkma menüsü, rahatlatıcı spa kullanımı ve konforlu odalarıyla Sevgililer Günü’nün tadını çıkarmak isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Yılın en romantik gününü şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta geçirmek isteyen çiftler; romantizm ve huzuru Ramada Plaza Tekstilkent’te buluyor… Sevgililer Günü’ne özel en ince ayrıntısı düşünülerek hazırlanan paketlerden kendilerine uygun olanı seçen çiftler, unutulmaz bir gün için Ramada Plaza Tekstilkent’i tercih ediyor.

Deneyimli aşçıların elinden çıkma menüsü, güne özel dekore edilen ferah, modern odaları ve eşsiz bir deneyim yaşatacak spa merkeziyle tam kapsamlı bir paketi misafirlerinin beğenisi sunan Ramada Plaza Tekstilkent; konaklamalı ve konaklamasız seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Akşam yemeğiyle başlayan gecede misafirlerini; İlk Görüşte Aşk, Gizli Aşk, Aşk Romanı ve Aşkın Finali isimlerinden oluşan menüsüyle karşılayan Ramada Plaza Tekstilkent; gecenin sonunda konaklama yapmak isteyen çiftleri sürprizlerle karşılıyor. Güne özel dekore edilen odalarında kalp şekilli pasta ikramı bulunan çiftler; spa kullanımı ve sabah kahvaltısı imkanlarından da yararlanabiliyor.

Siz de; dört dörtlük bir konaklama, leziz menüler, romantik oda süslemeleri, günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayacak spa merkeziyle yılın en romantik gününü unutulmaz kılmak istiyorsanız 14 Şubat’a kadar rezervasyonlarınızı yaptırmayı unutmayın. 

False