GeriAlışveriş %100 mineralli Avene 50 faktörlü krem!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

%100 mineralli Avene 50 faktörlü krem!

%100 mineralli Avene 50 faktörlü krem!

Hassas ciltler için uygun güneş koruyucu krem...

İçeriğinde paraben, parfüm içermeyen özelliği ile %100 mineralli Avéne 50 faktörlü güneş koruyucu kremi çocuklar ve düşük toleranslı ciltler için! UVA ve UVB ışınlarını “yansıtır” ve “dağıtır”, güneşe karşı ayna görevi görür. %100 mineralli yapısı fotostabildir. Yani güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. UV ışınlarını filtreler, cilt yüzeyinde film tabaka oluşturur ve zararlı ışınların cilde nüfuz etme riskini limitler.

Çocuklar ve düşük toleranslı ciltler için, paraben, parfüm içermeyen özelliği ile %100 mineralli Avéne 50 faktörlü güneş koruyucusu UVA ve UVB ışınlarını “yansıtır” ve “dağıtır”, güneşe karşı ayna görevi görür. %Mineralli yapısı fotostabildir. Yani güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. UV ışınlarını filtreler, cilt yüzeyinde film tabaka oluşturur ve zararlı ışınların cilde nüfuz etme riskini limitler.

Yaz deyince aklımıza hemen deniz, kum, güneş üçlüsü geliyor. Günümüzde incelen ozon tabakasıyla birlikte, güneşin zararlı etkileri gittikçe artıyor. Ozon tabakasının son durumu göze alındığında hepimiz güneşten kaçar olduk. Oysaki güneşin zararlarından korunup, keyfini çıkarmak, güneşle dost olmak mümkün.

İçeriğindeki Antioksidan Pre-tocopheryl ile yüzde yüz mineralli Avéne 50+ Lait güneşe karşı tam koruma sağlayarak zararlı ışınlardan cildinizi koruyabilir. Paraben, parfüm ve hiçbir kimyasal koruma maddesi içermeyen %100 Mineralli Avéne 50+Lait güneş ürünleri böylelikle sadece fiziksel bir koruma sağlar. Özellikle bebeklerde ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz %100 Mineralli Avéne 50+Lait ile güneşin sadece yararlı ışınlarından faydalanarak tatilin keyfini çıkartabilirsiniz. Güneşin zararları kadar, yararları da göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. İyi bir koruma ile güneşle dostane ilişki kurulduğunda, faydaları pek de küçümsenecek şeyler değil. Vücudun D vitamini sentezlemesi ile özellikle çocukların kemik gelişiminde önemli bir yer tutan güneş, cilde derinlemesine nüfus ederek terleme oluşturur ve böylelikle toksinlerden arınmaya da yol açar.

%100 Mineralli Avéne 50+ Lait, fotostabil, tere ve suya dayanıklı özelliği ile bebekler, çocuklar, hassas ve alerjik ciltler için güneşin keyfini doyasıya çıkartma olanağı sağlıyor. Güneşle iyi ilişkiler kuracağınız tam koruma sağlayan bir güneş ürünü.

False