GeriEtkinlikler 1 gece, 8 mekan, 30 performans!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

1 gece, 8 mekan, 30 performans!

1 gece, 8 mekan, 30 performans!

Dünyaca ünlü festival ''Club to Club'', bu yıl da çok renkli.

Avrupa’nın en sıcak şehirlerinin önemli mekanlarında, farklı sanat dallarını ve yeni akım sanatçıları bir araya getiren “Club To Club”, ‘TONIGHT’ konsepti ile 30 Mart Cumartesi akşamı yeniden İstanbul’da!

İtalya’nın en büyük, dünyanın ise en önemli ilk 10 festivalinden birisi olan Torino çıkışlı Uluslar arası müzik ve sanat festivali Club To Club, 2010 yılından beri farklı temalar altında İstanbul’da da düzenleniyor. Bu sene Club To Club İstanbul, ’’TONIGHT’’ konsepti ile şehrin en işlek bölgesi olan İstiklal Caddesi’nde kulüp kültürünün nabzını tutan sekiz mekana yayılıyor ve tüm bu mekanları kapsayarak değişik zevklere sahip müzikseverlere 30 performansı tek bir bilet ile izleme imkanı tanıyor.

‘TONIGHT’, konsepti ile İstiklal Caddesi’ni Samanyolu’na dönüştürecek festival, herkesi, güneş sistemindeki gezegenleri temsilen seçilen 8 mekanda eş zamanlı gerçekleşecek birbirinden farklı performansları izlemeye davet ediyor. İstiklal Caddesi’nde ilk kez aynı anda 8 farklı mekanı kapsayan bir etkinlik olma özelliğini taşıyan festival, İstanbullu müzik dinleyicilerinin nabzını aynı ritimle artırmaya hazırlanıyor.

www.biletix.com

False