Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Uşak’ta

Güncelleme Tarihi:

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Uşak’ta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 14:40

Bakan Ramazanoğlu'nun Uşak'a gelişinde karşılayan öğrenciler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu bir dizi ziyaret ve Ak Parti Uşak Ocak ayı İl Danışma toplantısına katılmak için Uşak’a geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu sabah saatlerinde kente gelerek ilk olarak Uşak Valiliğine ziyarette bulundu. Bakan Ramazanoğlu’nu valilik önünde protokol karşılarken, akabinde makama geçtiler.
Valilik makamında basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Sema Ramazanoğlu, bakanlığı döneminde ilk kez Uşak’a geldiğine değinerek şunları söyledi; “Seçim döneminden sonra ve kabine oluşturulduktan sonra bizlere ilk ziyareti komşu vekillerimiz ve parti teşkilatı yapmıştı. Bende onlara verdiği söz üzerine en kısa sürede Uşak’a ziyarete geleceğimi belirtmiştim ve bugün Uşak’tayız. Bugün Uşak’ta güzel bir program hazırladık. İşadamlarımız, partililer ve kentte ki sevgi evlerine ziyaretlerimiz olacak. Uşak’ın sanayi ve ticaret konusunda işadamlarımızla istişarede bulunacağız. Bu ilk ziyaretimizin ardından Uşak ilimize gerek sanayi, gerek şehircilik kısaca tüm alanlarda gelişmesi ve kalkınması için yapılacak tüm çalışmalarda destek olacağız.” Dedi.
Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu valilik programının ardından partisinin il danışma toplantısına katılmak üzere Atatürk Kültür Merkezine hareket etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!