Ahmet 'durmadı'

Güncelleme Tarihi:

Ahmet durmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2009 00:00

Beşiktaş’ın bir dönemine golleri ile damgasını vurmuş bir isim olan Ahmet Dursun her çarşamba Radyospor’da Beşiktaş’ın nabzını yakından tutan “Alper Üstündağ İle Kazan Kaynıyor” programına konuk oldu.

İşte Ahmet Dursun’un çarpıcı açıklamaları;

“Başkan Yıldırım Demirören’in Sahiplenme Duygusu Yok”

Beşiktaş takımının yıllardır oynadığı futbol ve yönetim şekli ortada. Bu mantıkla gidildi ve şimdi geminin suda ilerlemesini kimse beklemesin çünkü batışa geçti. Bizler bu takımın başarısı için savaşırken Fransız teknik madam Jean Tigana’nın kaprisleri yüzünden gönderildik ve Başkan Yıldırım Demirören buna göz yumdu. Şimdi yaşananlarda Başkan niye böyle oluyor diye düşünmesin geçmişte yapılan hataları hatırlasın, değerlere sahip çıkılması gerektiğini öğrensin ve çabuk kaybetmeyi değil nasıl kazanırız’ın yollarını araştırsın.

“Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Atık Futbolcuları İle İlerliyor”

Demirören yönetimi sadece bu sene değil yıllardır yanlış transfer politikası izliyor. Geride kalan 5.5 senede bu kulübe kimler geldi kimler gitti sayısı belli değil, başarının nelerle ölçüldüğü ortada kimsenin kanacak gücü kalmadı bu yüzdende taraftar artık susmuyor bence bundan sonrada susmayacaktır. Büyük olan Beşiktaş kulübü, Fenerbahçe'den ve Galatasaray’dan atık futbolcular alınarak küçültüldü, yetmiyormuş gibi hala daha anlamsız yere paralar harcayarak takıma yararsız isimleri alıyor ve bunu kazandırdım onu kazandırdım diyerek övünülüyor. Artık bıraksın bunlarıda gerçekler görülsün..İşi çok zor, Başkan Demirören bitişini kendi hazırlamıştır..

“Beşiktaş, Allah Yardımıyla Şampiyon Olmuştur”

Kimse kendini kandırmasın neyin ne olduğu ortada Beşiktaş geçen sene şansa şampiyon olmuştur. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kötü olduğu dönemde Beşiktaş, zirveye Sivasspor ile birlikte ortak oldu ve mucizevi şanslarla şampiyonluk kupasına uzandı ama bunu görmeyenler göremeyenler kupayı başarıdan saydılar. Tabiî ki Mustafa Denizli’nin hocalığına lafım yok tartışılmaz bile ama ondada bu sezon konsantrasyon eksikliği görüyorum. Eldeki malzemenin yetersiz oluşuda başarıyı kaçınılmaz kılıyor.

“Beşiktaş’ın Forvet Hattı Sonunda Patladı”

Beşiktaş’ta son senelerde forvet krizi var ama bunu görmek istemeyenler iyiyiz diyerek kendilerini kandırıyorlar yetersizliğin farkında değiller. 20 maçta 12 golle oynadığımda memnuniyetsiz olanlar şimdi 30 maçta 10 gol atanları göklere çıkarıyorlar. Benim suçum yabancı olmamak sanırım çünkü onlar yabancıları ön planda tutup yerlilere 2. sınıf muamele yapıyorlar işte Türk futbolununun kaybı burada başlıyor. Şu anda formumu koruyorum, 31 yaşındayım hala daha o Beşiktaş forvetinden daha iyi oynarım. İddia ediyorum ki 0.5 gol ortalamamın altına düşmem ama onlar bunu görene kadar biz yaşlanırız bari gençlerin önünü kesmesinler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!