Ağlaya ağlaya kaleci oldum

Güncelleme Tarihi:

Ağlaya ağlaya kaleci oldum
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2012 00:00

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi, futbola forvet olarak başladığını ve takımdaki kaleci eksikliği nedeniyle mecburen eldivenleri giydiğini söyledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Tam Saha Dergisi’nin Mart sayısına verdiği röportajda kaleci olma öyküsünü anlattı. Futbol hayatına forvet olarak başladığını belirten Muslera, “Küçükken kaleci olmak istemiyordum. Futbola başladığımda forvet oynuyordum. 8 yaşında kaleci oldum. Takımda kaleci eksikti, en uzun boylu çocuk olduğum için beni kaleye geçirdiler. Önceleri hiç hoşuma gitmedi. Gol yedikçe ağlıyordum. O kadar çok ağladım ki tekrar saha içinde oynamayı denedim. Ama sonradan kalede daha rahat hissetmeye başladım ve alıştım. Sanırım kaderim buymuş, benim için daha iyi oldu” diye konuştu.

‘İngiltere hayalim var’

Amacının büyük adımlar atmak yerine, yavaş yavaş hedefine doğru ilerlemek olduğunu kaydeden Muslera, M.Wanderers’tan Nacional’e, oradan İtalya’nın en büyük takımlarından biri olan Lazio’ya ve şimdi de G.Saray’a geldiğini aktarırken, gelecekte İngiltere hayalini de gerçekleştirmeyi umduğunu vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!