Affet bizi baskan

Güncelleme Tarihi:

Affet bizi baskan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tek kuruş almayız

İstanbulspor'da futbolcular, istifa edip, kendilerine kulüp bulmalarını söyleyen Başkan Cem Uzan'dan bir şans daha istiyor. Herşeyin para ile olmadığını belirten futbolcular, ‘‘Biz gerekirse tek kuruş almadan oynarız. Başkanımızın bize karşı yaptığı fedakarlıkların farkındayız. Fakat bu sezon şu ana kadar bunun karşılığını veremedik. Biz gönülden İstanbulsporluyuz. Bir şans daha verilirse herşey bambaşka olacak’’ diyor.

Susiç'e tepki

Son ana kadar bekleyeceklerini dile getiren futbolcular teknik direktör Saffet Susiç'i de eleştirerek, ‘‘Şu anki durumdan herkes suçlu. Ama mutlaka gitmesi gereken biri varsa, o da hocamız Saffet Susiç'tir’’ dediler. Yabancılar Ferri, Gralak, Zdravkov ve Petkov ise şaşkın. Gralak, bu duruma bir anlam veremediğini belirterek, ‘‘Parasızlık yüzünden kapanan takım duydum ancak, böyle bir şey görmedim’’ dedi.

Bekleyip göreceğiz

İstanbulspor'un Beşiktaş'tan astronomik bir transfer ücretiyle renklerine bağladığı Sergen Yalçın son gelişmelerle şaşkına döndü. Çok üzgün olduğunu belirten Sergen, ‘‘Beklemekten başka çaremiz yok. İdmanlarımıza devam ediyoruz. Şu an için İstanbulsporluyuz. Ama gözden çıkarılmışsak, herkes başının çaresine bakacaktır’’ dedi. Sergen, Aykut, Oğuz, Nesim, Ahmet, Emre, Gökhan, Saffet gibi yıldızlara teklifler geldiği öğrenildi.

Sezgin: Futbolculara kolaylık göstereceğiz

İstanbulspor Genel Menejeri Adnan Sezgin, ‘‘Karşımızda başarımızı engellemek isteyen Futbol Federasyonu ve Tahkim Kurulu var. Biz ligdeki mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi. Futbolcuların satışta olduğunu belirten Sezgin, ‘‘Özellikle Trabzonspor ve Bursaspor'un ciddi teklifleri var. Her futbolcumuz için gerekli kolaylığı sağlayacağız. Hafta sonunda oynayacağımız Antalyaspor karşısına gerekirse PAF takımıyla çıkacağız’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!