Aferin Toshack!

Güncelleme Tarihi:

Aferin Toshack
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 1999 00:00

Sanlı KAPTAN
Haberin Devamı

Bu Beşiktaş adamı fıtık eder. Yakışmıyor. Gerçekten yakışmıyor, bu futbol Beşiktaş'a hiç yakışmıyor. Taraftara yazık oluyor. Tribüne koşarak gelenler hüsranla ayrılıyorlar. Tatsız, tuzsuz, renksiz, facia bir oyun.

Orta alanda peşpeşe yapılan yan ve geri paslar. Daha sonra rakibe kaptırılan toplar. Defansta hazırlıksız yakalanma. Bu nedenle Altay'ın girdiği pek çok pozisyon var. Tabelaya yansıyan ise tek gol. Bu Beşiktaş'ın şansı.

Alpay ve Rahim iyi ama atağa kalkarken rakibe böyle bedava toplar ikram edersen elbette başın belaya girecek.

Ali Eren sadece stoper olarak oynar. Bu oyuncuyu sağ çizgiye yapıştırırsan o kulvarı ilk yarıda işte böyle işlemez duruma getirirsin. İkinci yarıda Tayfur'u bu bölgede denemek de saçmalık. Tayfur da sadece orta alanın göbeğinde oynar.

Galli’yi anlamak zor

Toshack, ‘‘Genç... Genç...’’ diyor. Peki sağ kanatta Nihat neden 77. dakikada aklına geliyor? Galli'yi anlamak gerçekten çok güç. Yürüyen Ohen'e dokunmuyor ama Ertuğrul'u ikinci yarıda soyunma odasında bırakıyor. Sol kanatta iyi oynayan Mutlu'ya da kemendi atıyor. Bunlar da yetmiyor, Toshack, Mehmet'i 90 dakika kulübede oturtuyor. Aferin Toshack, bir takımla işte ancak böyle oynanır. Bir takım işte ancak böyle çorbaya çevrilir.

Beşiktaş'ın teknik kapasitesi belli. Bir de taşlar yerli yerinde kullanılmazsa puanlar işte böyle bol keseden dağıtılır.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!