'Advocaat istifa etmezse...'

Güncelleme Tarihi:

Advocaat istifa etmezse...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 16:24

Fenerbahçe'nin peş peşe kötü sonuçlar alması teknik direktör Dick Advocaat'ın tartışılmasına yol açarken, Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'dan çarpıcı bir bilgi geldi. Ercanlar, "Fenerbahçe uzun yıllardır sezon içinde teknik direktör değiştirmiyor. Dolayısıyla Advocaat istifa etmezse görevine devam edecektir" dedi. Ahmet Ercanlar, ağır eleştirilere uğrayan başkan Aziz Yıldırım'ın, Yargıtay kararının açıklanmasının ardından mayıs ayında kongre kararı almasının 'yüksek ihtimal' olduğunu da belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin, sezonun daha ilk 7 haftasında zirvedeki takımların 8 puan gerisine düşmesi futbol kamuoyunun 1 numaralı gündem maddesi oldu.

Sarı lacivertli camia kötü gidişatın nedenleri üzerinde kafa yorarken, Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar önemli bilgiler verdi.

Hürriyet'in Facebook hesabından canlı yayınlanan #Muhabirinden adlı programda Elif Altındağ'ın ve taraftarların sorularını yanıtlayan Ercanlar'ın Fenerbahçe hakkındaki açıklamaları şöyle:

"FENERBAHÇE'DE HER AN HER ŞEY OLABİLİR"
3 puanlı sistemde 8 puanlık fark hiçbir şey değil. İki haftada kapanabilecek bir fark. Ama Fenerbahçe'de başka bir şey var. Fenerbahçe'nin esas sorunu umutsuzluk. Camianın bir araya gelip düşünmesi lazım, 'Biz nerede yanlış yapıyoruz' diye... Gidişat iyi değil ama Fenerbahçe öyle bir camia ki, bir anda her şey değişebilir. Bir Manchester United galibiyeti her şeyi değiştirebilir. Ama sonra bir bakarsın her şey çok kötüye de gidebilir. Fenerbahçe camiası çok değişiktir, günlük yaşar. Fenerbahçe'de her an her şey olabilir.

Advocaat istifa etmezse...
"STOCH'TAN UMUTLU DEĞİLİM"
Stoch'tan pek bir şey beklemiyorum. Yıllardır Fenerbahçe'de. 2010-11 sezonundan sonra takıma bir şey veremedi. Ben Stoch'tan umutlu değilim.

Haberin Devamı

"ADVOCAAT İSTİFA ETMEZSE..."
Advocaat'ı futbolcular çok seviyor, yönetim de beğeniyor. Ama sonuçlar iyi değil. Fenerbahçe uzun yıllardır sezon içinde teknik direktör değiştirmiyor. Dolayısıyla Advocaat'ın sezon ortasında gideceğini düşünmüyorum. İstifa etmezse görevine devam edecektir. Fenerbahçe'de bazı şeyler günlük gelişiyor. O anda karar verirler hoca gidebilir.

"AYKUT KOCAMAN SEZON SONU GELEBİLİR"
Aykut Kocaman eğer gelirse önümüzdeki sezonun başında gelir. Gelmeyi çok istiyordu ama Konyaspor'la bir sözleşmesi, onlara verdiği bir söz var. Çok arzu etmesine rağmen bu yüzden gelemedi. Aykut Kocaman sezon sonu sözleşmesini bitirdikten sonra Fenerbahçe'ye gelebilir.

Haberin Devamı

PROGRAMIN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

"ALİ KOÇ'U HERKES DESTEKLER"
Ali Koç Fenerbahçe'de çok sevilen bir isim. Camiada herkes destekler. Zaten çok ciddi bir hazırlık yapıyorlar şu anda. 1907 Derneği olarak Avrupa'ya sık sık gidip oradaki kulüpler ve önemli spor adamlarıyla görüşüyorlar. Demek ki çağdaş bir yönetim anlayışıyla gelecekler.

"SARAN ADAY OLABİLİR"
Sadettin Saran hukuken aday olabilir ama başkan seçilebilir mi onu bilemem. Fenerbahçe'de başkan seçilmek kolay değil.

"LENS'İN MANCHESTER MAÇINA YETİŞMESİ ZOR"
Lens'i Manchester United maçına yetiştirmeye çalışıyorlar ama zor görünüyor. Oynama ihtimali çok düşük.

"OZAN VE FERNANDAO'NUN SAKATLIKLARI 100 BİNDE 1..."
Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Fernandao konusunda çok ilginç bir durum yaşanıyor. İkisinin de sakatlığı bire bir aynı ve çok az görülen bir sakatlık. Ayak bileklerindeki bir zarda yırtık oluşmuş. Spor hekimleri, "Türkiye'de böyle bir vaka ile 2-3 kez karşılaştık. Bir takımda iki futbolcuda birden görülmesi gerçekten çok ilginç" diyorlar.

Haberin Devamı

"GRUPLAR DEĞİL MÜNFERİT TARAFTARLARI İKNA ETMEK ÖNEMLİ"
Hepimizin bildiği üzere bazı taraftar gruplarının Aziz Yıldırım'la sorunları var. Ama esas sorun münferit taraftarların maçlara gelmemeleri. Hiçbir grupla ilişkileri olmayan taraftarlar neden gelmiyor? Esas bunu araştırmak lazım. O taraftarları maçlara gelmeye ikna etmek çok daha önemli."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!