QNB Finansbank’tan ihracatçılara özel destek: Dijital Köprü’den Adım Adım İhracat Programı

Güncelleme Tarihi:

QNB Finansbank’tan ihracatçılara özel destek: Dijital Köprü’den Adım Adım İhracat Programı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2022 10:34

QNB Finansbank, KOBİ ve daha büyük ölçekli firmaların dijital dönüşümünü kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Dijital Köprü Platformuna yeni bir hizmet daha ekledi. ‘Adım Adım İhracat’ adıyla hayata geçirilen bu programla ihracat başta olmak üzere, dış ticaret işlemlerinde desteğe ihtiyaç duyan KOBİ’lere özel çözüm ve hizmetler sunuluyor. İhracatçılara destek olmak, markalarını büyütmelerine ve dış ticaret dünyasına adımlarını güvenle atmalarını sağlamak için hayata geçirilen Adım Adım İhracat programı; ‘danışmanlık hizmeti’, ‘çözüm ortakları’ ve ‘adım adım ihracat banka paketi’ olmak üzere üç ana hizmet odağında şekilleniyor.

“Adım Adım İhracat Programı” kapsamında firmalar programa üye olarak QNB Finansbank’ın profesyonel çözüm ortaklarından; lojistik, gümrük, pazaryeri bulma, depolama, eğitim gibi konularda hızlı ve kolay bir şekilde yönlendirme ve destek talep edebiliyorlar. Bunun yanında dış ticaret işlemlerini QNB Finansbank aracılığıyla gerçekleştiren müşteriler, ihracat bedellerini QNB Finansbank hesaplarına getirerek ihracatçıya özel düşük maliyetli döviz kredisi kullanabiliyor ve bankacılık işlemlerinde masraf muafiyeti sağlayan dış ticaret paketlerinden de indirimli olarak faydalanabiliyor.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan QNB Finansbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü Rahşan Kavas şunları söyledi; “QNB Finansbank olarak, dış ticaret alanında deneyimli satış ekiplerimiz, müşteri deneyiminde fark yaratan operasyonel süreçlerimiz, gelişmiş sistem altyapımız ve zengin ürün çeşitliliğimizle müşterilerimizi hem ulusal hem de uluslararası arenada desteklemek öncelikli stratejilerimizden. Banka olarak, dış ticaret ve ihracat alanındaki tecrübe ve uzmanlığımızla ihracatçı KOBİ’lerimize destek olmak için hazırladığımız ve Dijital Köprü Platformu çatısı altında yer verdiğimiz Adım Adım İhracat Programı’nı hem bankamız hem de ihracatçılarımız için büyük bir fırsat olarak görüyor ve ihracatçı firmalarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” 

Danışmanlık desteği

Bu kapsamda firmalar; dış ticaretle ilgili soru ve taleplerini hızlı ve kolay bir şekilde 0850 222 00 35 numaralı Dijital Köprü Çözüm Merkezi’nden Adım Adım İhracat Danışmanlarına iletebiliyor ve merak ettikleri süreç, ürün, hizmetler konusunda ücretsiz danışmanlık alabiliyorlar.

Çözüm ortakları

Çözüm ortaklarından hizmet almak isteyen KOBİ’ler taleplerini Adım Adım İhracat danışmanlarına ileterek yönlendirme alabiliyor. Bu kapsamda; yurt dışı Pazar yeri entegrasyonları ve hesap yönetimi, gümrük ve dış ticaret hizmetleri, lojistik ve depolama, eğitim ve web sitesi entegrasyonu gibi çözümlerden yararlanabiliyorlar. 

Adım Adım İhracat banka paketi

KOBİ müşterilerimiz, kendilerine sunulan avantajlı  finansman desteğinden, bankacılık işlemlerinde  masraf muafiyeti sağlayan Dış Ticaret Paketlerinden faydalanabilir, peşin ve mal mukabili ihracat işlemlerini QNB Finansbank şubeleri ve Tüzel İnternet şubesi aracılığıyla ücretsiz olarak gerçekleştirebilir.


İlandır







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!