Hype Merch limitli sayıda üretilen sneaker modellerini ulaşılabilir hale getiriyor!

Güncelleme Tarihi:

Hype Merch limitli sayıda üretilen sneaker modellerini ulaşılabilir hale getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2022 13:51

Sokak ve sneaker kültürünü tarzına yansıtmak isteyen alıcılar ile sınırlı sayıda üretilen orijinal ayakkabıları güvenli bir ortamda satmak isteyen kullanıcıların buluştuğu Hype Merch, teklifli satış mekanizmasına sahip bir e-ticaret pazar yeri olarak hizmet veriyor. Sokak ve sneaker kültürünü yansıtan ürünleri meraklıları için ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Hype Merch, geniş ürün ve beden skalasıyla farklı tarzlara sahip insanların buluştuğu farklı bir e-ticaret sistemine sahip.

Yeezy, Nike, Air Jordan, Adidas ve New Balance gibi özellikle Türkiye’de beden ve model açısından çok fazla çeşitliliği olmayan ürünleri ulaşılabilir hale getiren Hype Merch, tarzını sokak kültürüyle tamamlamak isteyen herkesin, kendisine uygun ürünler bulabileceği geniş bir ürün ve beden skalasına sahip. Orijinalliği kalite kontrol ekipleri tarafından onaylanan stoklu ürünleri güvenli bir köprü inşa ederek alıcılara ulaştıran Hype Merch’te tüm satış süreçleri şeffaf bir şekilde yürütülüyor.

Yeni ve özel koleksiyon ürünlerin piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra uygun bedenlerle güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayan Hype Merch, sahip olmak istediğiniz ürünü en iyi fiyata satın alabileceğiniz teklifli bir ödeme sistemine sahip. Hem alıcı hem de satıcı açısından güvenli bir alışveriş deneyimi oluşturan Hype Merch ile Adidas ve Nike gibi Türkiye’de beden ve model çeşitliliği sınırlı olan markaların ürünlerine kolayca sahip olabilirsiniz.

Teklif sistemiyle güvenli alışveriş yapın 

Geleneksel e-ticaret pazar yerlerinden farklı olarak teklif üzerine kurulu bir satış politikası yürüten Hype Merch, ürünün fiyat belirleme sürecinde alıcıların da söz sahibi olduğu bir alışveriş sistemine sahip. Örneğin, kullanıcı satın almak istediği ürünün fiyatını yüksek bulduğu takdirde, ‘’teklif ver’’ butonu ile ürünün satıcılarına yeni bir fiyat teklifinde bulunabiliyor. Hype Merch aracılığıyla bu ürünü satmak isteyen her satıcıya aynı anda teklif gidiyor ve satıcılardan biri bu fiyatı kabul ettiği anda satış işlemi gerçekleşiyor.

Sokak kültürüyle tarzını şekillendirmek isteyenlerin teklif sistemiyle ürün satın alabildiği Hype Merch’te güvenli adımlarla alışverişinizi tamamlayabilir ve sokak kültürü tarzınızı tamamlayacak ürünleri koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

Sokak kültürünün Türkiye’de yaygınlaşmasına katkı sağlayan Hype Merch, sınırlı sayıda üretilen koleksiyon ürünlerinin yanı sıra markaların klasikleşmiş ürünlerini de bulabileceğiniz oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bir diğer yandan, sneaker ve spor ayakkabı kategorisine ek olarak yakın zamanda farklı ürün alternatiflerini kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefleyen Hype Merch, hem dünyada hem de Türkiye’de sokak kültürünün temsilcilerinden biri olmayı hedefliyor.

Yatırımlarının bir ayağını yurt dışına taşımayı planlayan Hype Merch, şimdi olduğu gibi gelecekte de sokak kültürünü giyim tarzına uyarlamak isteyenler için ulaşılabilir ve güvenli bir alışveriş deneyimi vadediyor. Gelecekte ürün skalasına farklı kategorileri de ekleyerek hem Türkiye’de hem de yurt dışında sokak kültürünün bilinirliğini artırmayı hedefleyen Hype Merch ile cüretkar ve sadeliği tarzınızda aynı anda taşıyabilirsiniz. 

Trend ürünlerle sofistike görünümler yaratın 

Seçili markaların orijinal ve stoklu ürünlerini bulabileceğiniz Hype Merch, gösterişli ve sofistike yansımalar barındıran tarzları tamamlayacak parçalarla pazar yerini geniş bir ağ ve hedef kitleye ulaştırmak için çalışmalar yürütüyor. Air Jordan, Yeezy, Nike Dunk ve New Balance gibi özel koleksiyon ürünlerine sahip olan markaları alıcılar için ulaşılabilir hale getiren Hype Merch, satıcılar için de doğru pazar yerinde alıcı bulma imkanı sunuyor.

Sokak kültürünü Türkiye’de yaygın hale getirme vizyonuyla kuruluşundan itibaren farklı birçok tarzda ürünün kullanıcılara ulaşmasını sağlayan Hype Merch, alıcı ve satıcı arasında güvenli bir sistem oluştururken hızlı çözüm üreten bir satış stratejisiyle hizmet veriyor. Güvenli alışveriş ilkesiyle, yola çıktığı ilk andan beri farklı tarzlara sahip influencer’larla iş birliği yapan Hype Merch’in instagram adresini inceleyerek siz de tarzınızı şekillendirecek ürünleri keşfedebilirsiniz.

Hype Merch İnstagram adresi: https://www.instagram.com/hypemerchcom/

İlandır       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!