ADÜ Rektörü Bircan, Kornea Naklini Gerçekleştiren Ekibi Kutladı

Güncelleme Tarihi:

ADÜ Rektörü Bircan, Kornea Naklini Gerçekleştiren Ekibi Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 11:50

ADÜ REKTÖRÜ BİRCAN, KORNEA NAKLİNİ GERÇEKLEŞTİREN EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ’de kornea naklini gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde başarılı bir kornea nakli gerçekleştiren Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Tolga Kocatürk ve Yrd. Doç. Dr. Harun Çakmak’ı makamında ağırladı.
Görüşmede 10 Kasım 2015 tarihinde beyin ölümü gerçekleşmiş bir donörden alınan şeffaf kornea dokusunu hastaya naklettiklerini belirten Kocatürk ve Çakmak; 2 adet korneanın, görme yetisi olmayan 2 farklı hastaya umut olabileceğini vurguladı ve çalışmaları hakkında Rektörümüz Bircan’a bilgi verdi.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan; öğretim üyelerimize teşekkür ederek, “Üniversitemiz büyüyor , gelişiyor ve değişiyor. Başarılı bir şekilde gerçekleşen kornea nakli de buna güzel bir örnek. Bundan sonra da Üniversitemizde gerçekleşecek olan her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
ADÜ Rektörü Bircan; Adnan Menderes Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!