Adnan Polat hedef küçülttü

Güncelleme Tarihi:

Adnan Polat hedef küçülttü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2007 17:18

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ankara'ya gitti. Başkan Yardımcısı Adnan Polat, sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, ardından Ankara'ya uçtu.

Kayseri Erciyesspor yenilgisiyle şampiyonluk yarışında önemli darbe alan sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği'ni yenerek yeniden moral kazanmanın hesaplarını yapıyor.

POLAT: "YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklama yaparken, sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını söyledi.

Ligde kalan 7 maçlarını kazanmak istediklerini belirten Polat, "Yarışın içinde olacağız. Galatasaray'ın bunu başaracak gücü var. Şampiyonlar Ligi'ne kalmamız lazım" dedi.

Polat, bir önceki sezon Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in Galatasaray lehine açıklamalarının hatırlatılıp, şimdi kendisinin ne düşündüğünün sorulması üzerine, "Bizi kimin şampiyon olacağı ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakarız" diye konuştu.

KADRODA 7 EKSİK

Sarı-kırmızılılarda, Gençlerbirliği maçı öncesi sakatlıkları bulunan Arda, Aydın, Aykut ve kırmızı kart cezalısı İliç'in yanı sıra Carrusca, Tolga ve Ergün de kadroya alınmadı.

Galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısına, Mondragon, Sabri, Emre, Tomas, Orhan, Okan, Ayhan, İnamoto, Hasan Şaş, Hakan ve Ümit 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Cem Deda'nın yöneteceği karşılaşma, Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!