Adliye karşısında bombalı mont paniği

Güncelleme Tarihi:

Adliye karşısında bombalı mont paniği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 12:56

Adliye karşısında bombalı mont paniği

Haberin Devamı

Bahri KARATAŞ/İZMİR, (DHA) - İZMİR Bayraklı Adliye Sarayı C giriş kapısı karşısında bulunan çöp kovasına bırakılan erkek montu bomba paniği yarattı. Bomba imha ekipleri, fünyeyle kontrollü patlatma yaptı.
Adliye Karakol Amirilği'nde görevli bir kadın polis, çöp kovası içerisine ters olarak konmuş bir erkek montu görünce durumu amirlerine bildirdi. O sırada adliyede Paris bombalama olaylarıyla bağlantılı üç IŞİD üyesinin ifadesini almaya gelen Fransız ve Belçikalı hakim ve savcıların bulunması alarm seviyesi arttırıldı. Örgütün bu nedenle eylem yapabileceği olasılığına karşı burada bulunanlar bölgeden uzaklaştırıldı, güvenlik şeridi çekildi. Ekipler, ayrıca adliyeye bu kapıdan giriş ve çıkışları kapattı. Karakol görevlileri bir yandan da güvenlik kameralarından montu bırakan kişiyi tespit etmeye çalıştı.
Kısa sürede gelen bomba imha ekibi, ön incelemeden sonra kontorllü patlatma yapılacağını duyurdu. Özel kıyafetleri giyen bomba uzmanı, fünye ile kontrollü patlatma yaptı. Patlatılan çöp kovasında inceleme yapılan montta herhangi şüpheli bir şey bulunmadı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!