Adıyaman'da başkan Barutçu güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda başkan Barutçu güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 09:59

Adıyaman'da başkan Barutçu güven tazeledi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- SAĞLIK-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Yasin Barutçu, yapılan kongrede yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.
İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen genel kurula; AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Mutlu Kaya, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın ve Sağlık-Sen yönetimi ile üyeleri katıldı.
Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurul açılış konuşmalarıyla devam etti. Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Yasin Barutçu, sendika olarak kuruldukları günden bu yana hakkın, emeğin, insanca ve onurluca yaşamanın mücadelesini verdiklerini söyledi.
Bütün toplumu, insanlığı ilgilendiren kurumlara benzediklerini ifade eden Barutçu, "Sağlıkta çözümlenmemiş bir çok problemi yetkili olduğumuz 2009 yılından buyana hep beraber çözdük. Yıpranma payı, lisans tamamlama, ek ödemeleri, döner sermaye, nöbet ve icap ücretlerinde artış ve bunlar gibi bir çok problem yetkili olduğumuz dönemde çözüldü ve çözülmeye devam etmektedir. Hak mücadelesinde onlarca yılı geride bırakmış bir sendikal hareket olarak milletinden kopuk emeğin gündemine yabancı sendikacılığı hep birlikte tarihin çöplüğüne gönderdik" dedi.
İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ise sağlık hizmetinin 365 gün 24 saat kesintisiz bir hizmet olduğunu vurguladı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!