Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nde Transferler Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nde Transferler Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 17:11

Dersimspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve attığı 24 golle gol kralı olan Lucas Sebastian Rodriguez, başkan Hüseyin Koç’un transfer teklifine "Evet" dedi.
Boca Juniors Alt Yapısı’nda yetişen ve geçen sezon Bal Ligi’nde 24 golle gol kralı olan Arjantinli Lucas Sebastian Rodriguez yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk hedefi olan bir takımda oynayacak olmak benim için çok önemli. Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün şampiyonluk hedefi var. Kulüp başkanı Hüseyin Koç’a bu transferde yaptığı fedakarlıktan dolayı teşekkür ederim. Adıyaman’a özlenen şampiyonluğu getirmek için elimden geleni yapacağım ve gollerime burada devam edeceğim" dedi.
Hem il olarak, hem de takım olarak bir üst lige çıkma adına transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Hüseyin Koç, “Biz Adıyaman halkına söz verdik ve bu sözümüzü yerine getirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Adıyaman halkı merak etmesin özlenen ve istenen şampiyonluğu bu yıl onlara yaşatacağız. Lucas kendisini ispatlamış bir futbolcu. Bu yıl attığı goller ile Bal liginde gol kralı olmuştur. Bu sezonda Adıyaman’da aynı başarıyı yakalayarak yine gol kralı olacağından hiçbir şüphem yoktur. Adıyamanlı futbol severler merak etmesin bayrama kadar bütün transferlerimizi bitirip kamuoyu ile paylaşacağız. Flaş transferlere herkes hazır olsun” dedi.
Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, tecrübeli futbolcu Volkan Kabadayı’nın da Adıyaman 1954 Spor Kulübü’ne transfer olduğunu söyledi.
Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nü basından takip ettiğini ve kulüp başkanı Hüseyin Koç’u futbolcu arkadaşları vasıtasıyla çok iyi tanıdığını ve transferin gerçekleşmesinde Başkan Koç’un çok etkili olduğunu belirten Volkan Kabadayı ise, yeni sezonda arkadaşlarıyla birlikte el ele verip Adıyaman’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Kulüp olarak yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve çok önemli transferleri bir bir kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Hüseyin Koç, “Kulüp olarak iç transfer çalışmalarımızın yanı sıra dış transferlerimizi de sürdürmekteyiz. Bu il bu ligi hak etmiyor. Bu il daha üst ligleri hak ediyor. Biz de bu bilinçle hareket ediyoruz ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan takımı şampiyon yapıp bir üst lige çıkacak bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Kadromuzda yer alan ve kadromuza katmış olduğumuz futbolcularımızın hepsi birbirinden değerli kardeşlerimizdir. Oynadıkları mevkilerde başarılarını ispatlamış üst liglerde mücadele etmiş kardeşlerimiz aramıza katıldı. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Taraftarımız yeni sezona şimdiden hazır olsun. Bu takım onları coşturacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!