Adım atılmalı

Güncelleme Tarihi:

Adım atılmalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2007 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, derbideki olayları değerlendirirken, "Bakanlıklarımız, kulüp yöneticileriyle birlikte gerekli önlemleri alacaktır" dedi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan çirkinliklerle ilgili "Olayları görmemezlikten gelmek mümkün değil" dedi. Başbakan, Türk Telekom Lig A’dan Süper Lig’e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu ve yöneticileri kabul ettiği Merkez Bina’da şöyle konuştu: "Bunları tasvip etmek mümkün değil. Seçimlere gittiğimiz bu süreçte İçişleri Bakanlığımız ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığımız olarak farklı önlemleri, tedbirleri almak için adım atmak gerekiyor. Bakanlıklarımız kulüp yöneticileriyle birlikte bu konuda gerekli önlemleri alacaktır."

Kabulün sonunda Başbakan Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdiği ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verirken, İstanbul BŞB Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da Başbakan’a, arkasında "R.T. Erdoğan" yazan 34 numaralı kulübün formasını hediye etti. Şampiyon takım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı da ziyaret etti. Zaman zaman sıkıntılar yaşanmasına karşın, futbola leke sürmeden bu başarının geldiğini anlatan Topbaş, "Başarı maddi bir desteğin başarısı değil. Yürekten gelen azmin bir başarısıdır. Süper Lig için de büyük transferler yapmayacağız" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!