Adilcevaz'da kaymakamlık projeleri tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazda kaymakamlık projeleri tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2015 12:19

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamlığı, ilçede projelendirilerek hizmete açılan Aile ve Sosyal Destek Merkezi ile 6 yatılı okula yapılan Benim Yuvam Projesini kamu kurum temsilcilerine tanıttı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman ve Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ile projelerin uygulandığı okulları ziyaret eden Kaymakam Özer Özbek, öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak amacıyla bu çalışmayı yürüttüklerini söyledi.

Aile ve Sosyal Destek Merkezi'nin de tüm kurslarla ilgili eğitimlerin verileceği, sosyal donatı alanlarının bulunduğu tek proje olduğunu vurgulayan Özbek, "Projelerimizin açılışını kısa zaman sonra milletvekillerimizin katıldığı programla açacağız. Destek merkezimizde bir yıl içinde en az bin kadına eğitim vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Yürütülen projelerin ilçe için önemli olduğunu vurgulayan kamu kurum temsilcileri ise hizmetlere her zaman destek vereceklerini ve hazırlanan mekanları sahipleneceklerini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!