Adilcevaz Tanıtım Günlerine Katılacak

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz Tanıtım Günlerine Katılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 09:23

ADİLCEVAZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NECMETTİN BOZ, "25-27 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL’DA BU YIL İKİNCİSİ YAPILACAK OLAN BİTLİS TANITIM GÜNLERİ’NDE İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ" DEDİ.

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, 25-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Bitlis Tanıtım Günleri’ne katılacak.
Adilcevaz Belediyesi, bu yıl İstanbul’da ikinci kez düzenlenecek olan etkinlikte, ilçeyi en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor. 25 Nisan 2015 tarihinde başlayacak ve 3 gün sürecek olan Bitlis Tanıtım Günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Adilcevaz Belediye Başkan Vekili Necmettin Boz, "25-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da bu yıl ikincisi yapılacak olan Bitlis Tanıtım Günleri’nde ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize ilçemizi yöresel ürünlerimizle en güzel şekilde tanıtmayı düşünüyoruz. Tanıtım günlerinde ilçemizin standına İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin destekleriyle tanıtım günlerinde Adilcevaz Belediyesi olarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!