Ada'ya derken Manisa'ya gittim

Güncelleme Tarihi:

Adaya derken Manisaya gittim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 01:10

Beşiktaş’ın yıldızı Ersan Gülüm, hayatındaki dönüm noktalarından birini açıkladı.Ataköy Beşiktaş Futbol Okulu’nda miniklere ders veren Ersan, “İngiltere Premier Ligi’ni düşlerken, Ersun Yanal beni transfer etmek istedi. Ben de Ada yerine, Manisaspor’un yolunu tuttum” dedi.

Haberin Devamı

SON yıllarda Beşiktaş’a gelen en başarılı savunma oyuncularından biri olan Ersan Gülüm, siyah beyazlı kulübün Ataköy’deki futbol okulunda miniklere ders verdi. Küçük öğrencilere, teknik ve fiziki bilgiler veren Ersan, Hürriyet’in sorularını yanıtladı.
Tecrübeli futbolcu, kariyeriyle ilgili dikkat çekici noktalara değinirken, güncel konular hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu. Ersan, “Geçmişte İngiltere Premier Lig’de forma giymeyi düşlüyordum. Tam o dönemde karşıma Ersun Yanal çıktı. Beni Avustralya Ümit Milli Takımı’nda oynarken izlemiş, beğenmiş. Telefonla aradı, Manisa’ya çağırdı. Ben de Ada’ya gitmek isterken, Manisa’ya gittim” ifadelerini kullandı.

‘BABAM BENİ ALNIMDAN ÖPTÜ VE...

ersan Gülüm, samimi sohbetimizin devamında sözlerini şöyle sürdürdü...
- Manisaspor’a gidip gitmeme konusunda kararsızken, bir gün babamla konuşuyorduk. Babam, fanatik Beşiktaşlı. Ona, Ersun Hoca’nın teklifini anlattığımda, ‘Manisaspor’a git ve Türkiye’de kendini göster. Ama bir gün mutlaka Beşiktaş forması giy’ deyip, beni alnımdan öptü.
- Türkiye’de, futbolda gençlik hareketinin öncülerinden biri Beşiktaş’tır. Ligi daha ilk sezonda üçüncü sırada bitirerek, bu alanda ne kadar başarılı olduğumuzu herkese gösterdik. Ben, Beşiktaş altyapısından yetişen her gence, PTT 1. Lig’de oynamaları ve oranın tozunu yutmalarını tavsiye ediyorum.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea4af3f018fbb8f876752a

‘G.SARAY ŞAMPİYONLUĞU HAK ETMEDİ’

galatasaray, bu sezon bana göre şampiyonluğu hak etmedi. Kopma noktaları vardı. Galatasaray bunu çok iyi değerlendirdi. Yoksa Beşiktaş şampiyon olabilirdi. Biz kopma maçlarını değerlendiremedik. Önemli, kazanmamız gereken maçları kazanamadık. Stres mi yaptık bilmiyorum. G.Saray ile bizim aramızda 5 puan varken onlar mağlup oldu. Fakat biz de anlamsız puanlar kaybettik.
- Genç kadro ile geçtiğimiz sezon boyunca tecrübe kazandık. Yeni sezonda daha başarılı olacağız. Olcay, Oğuzhan ve Fernandes inanılmaz oyuncular. Hele Olcay Şahan’a helal olsun. Ne ciğer varmış (Gülüyor).

Haberin Devamı

En kötü maçımız Akhisar’dı

- GEÇEN sezon en kötü oynadığımız maç, deplasmandaki Akhisar karşılaşmasıydı. Takım içinde uyum sağlayamadık. Akhisar karşısında tamamen dağıldık.

5. takımında oynuyor

- Doğum yeri: Carlton / Avustralya
- Doğum tarihi: 17 Mayıs 1987
- Boy: 1.86 cm - Kilo: 78 kg
- Mevkii: Stoper, sol bek
- Altyapı kariyeri: Green Gully (1997-2001), Hume City (2001-04), Doncaster (2004) - Profesyonel kariyeri: Hume City (2004-05), Manisaspor (2005-07), Elazığspor (2007-08),      Adanaspor (2008-10),         Beşiktaş (2010-)

Beni en çok babam eleştirir

FUTBOLCULUK yaşantıma başladığım günden bu yana beni en çok babam eleştiriyor. Çünkü taraftar gözüyle bakmıyor. İyi oynadığımı hiç söylemiyor. Hep maç içinde yaptığım hataları söyler. İyi ki de eleştiriyor.

Haberin Devamı

Romantik bir adamım

“Ben gerçekten romantik bir insanım. Sözlümle tanışmadan önce, utanıp uzun süre onunla konuşamadım.”

KIZ arkadaşımın ismi Tuğba Melis Türk... Onunla tanıştıktan sonra iyi yönden değiştim. Çünkü güçlü bir erkeğin arkasında mutlaka güçlü bir kadın vardır. Romantik bir adamım. Aşkımı yemekte tanıdım. Bir arkadaşın davetlisi olarak gittiğimiz restaurantta karşımda oturuyordu. Utanıyor konuşamıyordum. Kız kardeşim sayesinde sözlümle 1 hafta sonra tanıştım.

‘Aşk filmleri izliyorum’

- Florya’da bir restaurantta yediğim yemek geleceğimi değiştirdi. Aileler tanıştı ve birbirlerini çok sevdiler. Aile arasında söz yüzüğü taktık. Kendisi sinema ve oyunculuk okuyor. Her maça gelen hasta bir Beşiktaş taraftarı...
- Ben genelde kitap okumuyorum. Fakat boş zamanlarımda film izliyorum. Aksiyon ve romantik aşk filmleri beni dinlendiriyor.

Haberin Devamı

Almeida gibi golcü zor gelir

- BANA göre Almeida, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi golcüler arasında yer alıyor. Onun gibisi zor gelir. Benim gibi o da şanssız bir sakatlık yaşadı. Oynadığı zaman takıma güven veriyor. Fernandes ile iyi anlaşıyorlar.
Manuel Fernandes de adres teslimi paslar atıyor ona...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!