Aday Adayı Kemal Öztürk: “Sakarya Üstüne Düşeni 7-0 İle Yapacak”

Güncelleme Tarihi:

Aday Adayı Kemal Öztürk: “Sakarya Üstüne Düşeni 7-0 İle Yapacak”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 10:52

ADAY ADAYI KEMAL ÖZTÜRK: “SAKARYA ÜSTÜNE DÜŞENİ 7-0 İLE YAPACAK”

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Kemal Öztürk: “Bu sefer milli takıma oyuncu gönderiyoruz. Birleşmiş, bütünleşmiş bir teşkilat, güçlü bir liste ve Allah’ın izniyle Sakarya’dan 7-0 ile Ankara’ya, Yeni Türkiye’yi inşaa edecek güçlü bir kadro göndereceğiz” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Kemal Öztürk, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Ferizli ve Söğütlü parti teşkilatlarını ziyaret etti. Sakarya’nın tüm ilçelerini tek tek gezerek parti teşkilatları, ilçe kadın kolları, gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilciler ile bir araya gelen Öztürk, aday adaylık sürecini değerlendirerek, 7 Haziran milletvekili seçimlerinin önemine değindi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Öztürk, ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karasu, Kocaali, Kaynarca, Ferizli ve Söğütlü parti teşkilatları ziyaretleri sırasında partililerle sohbet edip, milletvekilliği sürecinde kendisine destek vermelerini isteyen Öztürk, “Yeni Türkiye’yi 7 Haziran’da inşaa ederken biz Sakarya olarak, dünya devletine kimleri önereceğimizi düşünmemiz lazım. Bizim dünya, Türkiye çapında siyasetçi çıkarmamız gerekiyor. O yüzden şehrimizde ki çukurları, asfaltı, parke taşını düşünerek milletvekili adayı seçmememiz lazım, artık. Türkiye siyasetini düşünerek liste yapmamız lazım. Böyle düşünerek oy vermeniz, şehrimizin, ülkemizin yararınadır. Dengeli bir liste, birleşmiş bütünleşmiş bir teşkilat ile Allah’ın izniyle seçimleri 7-0 alırız” ifadelerini kullandı.
Öztürk ilçe teşkilat ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmasının devamında, “Yeni Türkiye’yi kuracağız, Yeni Türkiye, İslam sancağını dalgalandıracak. Dünya’ya yeniden adaleti, ahlakı, insanlığı öğreteceğiz. Buna Türkiye öncülük edecek. Bu sefer Yeni Türkiye’yi düşünün, Yeni Türkiye’yi hayal edin ve İslam dünyasının ızdırabını görün. Bu ızdırabı biz dindirebiliriz ancak. O yüzden 7 Haziran’da yeni anayasa yapacak kadar bir güç lazım bize” dedi.
Öztürk; “Allah’ın izniyle Sakarya üstüne düşeni 7-0 ile yapacak. Ben bunu görüyorum, teşkilatlar da çok güzel bir enerji var, çok güzel kadrolarımız var. Bu kadar güzel bir teşkilat tabanı herkese de nasip olmaz. Özellikle de kadın teşkilatlarımız muhteşem. O yüzden ilçelerimizi çok canlı, diri buldum belediye başkanlarımız, teşkilat başkanlarımız maşallah, zaten 17-0 aldık belediyelerde, şimdi de 7-0 alacağız inşallah. Güçlü bir liste, birleşmiş bütünleşmiş bir teşkilat, Allah’ın izniyle 7-0 ile Ankara’ya, Yeni Türkiye’yi inşaa edecek bir kadro göndereceğiz. Bu şehri Ankara’da, bakın buradan da çok büyük siyasetçiler çıkıyor dedirtmemiz lazım."
Habertürk’te katıldığı televizyon programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 7 Haziran’ın Türkiye için çok kritik bir tarih olduğunu dile getiren Öztürk, “7 Haziran Türkiye için çok kritik bir tarih. Bizim açımızdan Yeni Türkiye ile eski Türkiye’nin bir kavgasıdır. Dün akşam Habertürk’te katıldığım televizyon programında da, eski Türkiye bize söz hakkı tanımayan, başörtülüye söz hakkı tanımayan, Müslümana söz hakkı tanımayan, susturan, boğan, suçlayan, iftira atan, yalan atan bir ekip karşımızda. Biz ise Yeni Türkiye’yi temsil ediyoruz, ‘Şah Fırat’ operasyonu ile gidip kutsal emanetlerini alıp gelebilen, dünyada risk alabilen, tepki koyan meydan okuyan bir ülke istiyoruz bizde” şeklinde konuştu.
İlçe Teşkilat Başkanları ise önemli görevlerin altına imza atarak, başarılı işler yapan Kemal Öztürk’ün, teşkilatlarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk’ün çıkmış olduğu kutlu yolunda, ulvi davasında başarılar dilediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!