Adanaspor– Şanlıurfaspor maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor– Şanlıurfaspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 14:07

PTT 1. Lig'in ikinci devresinde Adanaspor, Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Adanaspor'da hazırlıklar son hızla devam ediyor.Teknik Direktör Engin İpekoğlu gözetiminde, Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan turuncu-beyazlılar daha sonra ikişerli gruplar halinde pas çalışması yaptı. Antrenmanı çift kale maçla tamamlandı. Peki maç ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Sakatlığı bulunan takım kaptanı Merthan Açıl ve ayak bileğinde şişlik olan Emre Uğur Uruç takımdan ayrı düz koşu yaptı. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu antrenman sonrası yaptığı açıklamada, lig maratonunun başladığını, tek düşüncelerinin lige iyi başlamak olduğunu söyledi. Engin İpekoğlu, "Devre arasını kupa maçları oynayarak geçirdik. Kendi adımıza kötü bir ara geçirmediğimizi düşünüyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizim için pazar günü zorlu lig maratonu başlıyor. Kendimize güveniyoruz. Pazar günü oynayacağımız mücadelede taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Onların desteğiyle ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz" dedi.

ADANASPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

Adanaspor  devre arası transferine devam ediyor.  Son olarak Gaziantepspor takımında forma giyen 28 yaşındaki oyuncusu Mehmet Sedef ile 1.5 yıllık anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile görüşen Mehmet Sedef kendisini turuncu-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Adanaspor– Şanlıurfaspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor - Şanlıurfaspor karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları ise"Kale Arkası 5 TL, Maraton 10 TL, Kapalı Alt 15 TL, Kapalı Üst 20 TL" olarak belirlendi.   

Peki Adanaspor– Şanlıurfaspor maçı ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

PTT 1. Lig  ikinci yarıda gerçekleşecek olan AdanasporŞanlıurfaspor karşılaşması 17 Ocak Pazar günü saat 18.30'da oynanacak. Karşılaşma TRT HD ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!