Adanaspor – Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor – Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 16:52

PTT 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor Balıkesirspor’u evinde ağırlayacak. Merakla beklenen karşılaşmada her iki takım da maçtan galibiyetle ayrılıp hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor. Peki, Adanaspor – Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelen Adanaspor karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı almıştı. Balıkesirspor ise Vartaş Elazığspor’u evinde ağırlamış karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Adanaspor ligde 37 puanla ilk sırada bulunurken, rakibi Balıkesirspor ise 32 puanla 6. Sırada bulunuyor. Adanaspor karşılaşmadan 3 puan alıp rakipleriyle arasındaki farkı açmak isteyen, Balıkesirspor ise ligde üst sıralara çıkmak istiyor. Müsabakanın çok çekişmeli geçeceği ön görülüyor.

ADANASPOR – BALIKESİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adanaspor – Balıkesirspor karşılaşmasının maç detayları aşağıdaki gibidir;

Maç Günü: 20 Şubat 2016 Cumartesi

Maç Saati: 18:30

Stat: 5 Ocak Fatih Terim Stadı

Haberin Devamı

Maçın Hakemleri: Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Gençerler, Erdinç Sezertam, Erkan Özdamar

Yayın: TRT Avaz

ADANASPOR – BALIKESİRSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Yarın gerçekleşecek olan Adanaspor – Balıkesirspor maçının biletleri satışa çıktı. 6 TL’den başlayan maç biletleri 21 TL’ye kadar devam ediyor. İşte detaylı maç bileti fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 21,00 TL

2. Kategori - 16,00 TL

3. Kategori - 11,00 TL

4. Kategori - 6,00 TL

Misafir - 6,00 TL

Adanaspor – Balıkesirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ADANASPOR BALIKESİR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

PTT 1. Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Adanaspor karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde antrenman gerçekleştiren Adanaspor ekibi, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Sonrasında 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından 3 gruba ayrılarak kanat varyasyonları üzerinde çalışma gerçekleştirdi. 1 saat süren antrenman şut çalışmalarıyla tamamlandı.

Antrenmanın sona ermesinin ardından hazırlıklarını tamamlayan Turuncu Beyazlı ekip kampa girdi.

Haberin Devamı

BALIKESİRSPOR ADANASPOR KARŞILAŞMASINDAN GALİP AYRILMAK İSTİYOR

Yarın gerçekleşecek olan karşılaşmada Adanaspor’un sahasına konuk olacak olan Balıkesirspor, ardemir Karabükspor ve Vartaş Elazığspor karşılaşmalarında 5 puan kaybetmişti. Gerçekleşecek olan Adanaspor randevusundan galibiyetle ayrılmak isteyen Balıkesirspor ekibi, hem kötü gidişi durdurmak hem de de play off barajına tutunmak için sahada mücadele edecek.

Balıkesirspor’da kart cezası ve sakatlığı bulunan Hüseyin Tok'un yanı sıra sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan’ın da forma giyemeyeceği bilgisi verildi. Maç öncesinde açıklama yapan teknik direktör Fikret Yılmaz, Adanaspor’un güçlü olduğunu ancak Balıkesirspor’un da iyi bir ekip olduğunu dile getirdi. Kayıplari telafi etmek için sahaya çıkacaklarını açıklayan Fikret Yılmaz, Balıkesir’e mutlaka puan veya puanlarla dönmek istediklerini vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!