Adanalı engellilere aşure ikramı

Güncelleme Tarihi:

Adanalı engellilere aşure ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 14:48

Adanalı engellilere aşure ikramı

Haberin Devamı

 

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı geleneklerinden aşure etkinliğiyle Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyelerine moral aşıladı. 
Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ile gençler, aileleriyle birlikte doyasıya aşure yiyip, müzik eşliğinde dans ederek, eğlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle yurt gezileri yapan, tatil imkanı bulan Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyeleri, bu kez Muharrem ayı münasebetiyle organize edilen aşure etkinliğinde bir araya geldi. Dernek Başkanı Hacer Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, aşure duasının ardından kaselere doldurulan tatlıları katılımcılara ikram etti. Programa katılan Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fatih Karayandı da, "Muharrem ayı ve aşure geleneğinin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” dedi.
Dernek Başkanı Hacer Bulut ise dezavantajlı hemşehrilerini hayata bağlayan hizmetlerinden dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Aşure dağıtımının ardından engelli bireyler, müzik eşliğinde dans edip, aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirdiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!