Adana’da e-Sınav Merkezi kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Adana’da e-Sınav Merkezi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2016 09:06

ADANA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen e-sınav merkezlerinin tanıtılması ve artırılması faaliyetleri kapsamında, Motorlu Taşıtlar Sınavı (MTSK) İl Temsilcilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haberin Devamı

İsmet İnönü İlkokulu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Adana Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Bülent Kendirci ile MTSK kurs sahipleri ve yöneticileri katıldı. ’e-sınav’ ile ilgili bilgi veren ve katılımcıların sorularını yanıtlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü MEBBİS İl Yöneticisi Yalçın Taşın, adayların MTSK sınavlarına randevu sistemi ile başvurarak katılabileceklerini söyledi. Taşın, "

"Adaylar, sınav bitiminde e- sınav sonuçlarını anlık olarak alıp bir sonraki aşamaya geçebilecek, sınavı kaybetmeleri halinde ise 15 gün gibi kısa bir süre sonra tekrar randevu alarak sınava girebilecekler. Sınavlar hafta içi mesai saatleri dışında 4, hafta sonları ise 8 oturuma kadar yapılabilmektedir. e-sınav merkezimiz bu bölgede tek olup çevre illerden ve isterlerse Türkiye’nin dört bir yanından adaylar yine randevu alarak MTSK sınavlarına elektronik ortamda katılabileceklerdir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!