Adana Demirspor teknik direktörü Bulak: Süper Lig'e çıkacak 3 takımdan biri olmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor teknik direktörü Bulak: Süper Lige çıkacak 3 takımdan biri olmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 12:50

Adana Demirspor teknik direktörü Bulak: Süper Lig'e çıkacak 3 takımdan biri olmak istiyoruz

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU,(DHA)- ADANA Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Süper Lig'e 3 takım çıkacak. Biz de bu 3 takımdan biri olmak istiyoruz. Bütün takımların hedefi bu. Bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.
TFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de sürdürüyor. Günde çift idman yapan mavi lacivertli takım, sabah teknik direktör Giray Bulak nezaretindeki antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı.
Teknik direktör Giray Bulak, takıma yeni katılan oyuncuların ardından güçlendiklerini ve daha organize olduklarını söyledi. Bulak, "Bir kaç gün içerisinde aramıza yeni katılacak isimler de olacak. 22 Temmuz'dan itibaren hazırlık maçları oynayacağız. Bolu kampında 5-6 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bugün ve yarın test yaparak oyuncularımızın geldiği seviyeyi ve takıma neler katacaklarının hesabını yapacağız. Her şey iyi gidiyor. Sakatlık anlamında sıkıntımız yok ama bölgesel transfer konusunda eksiklerimiz var. Onların çalışmalarını yapıyoruz. Kısa süre içerisinde bunları tamamlayarak tam bir  kadro olarak çalışacağız. Büyük ihtimalle hazırlık maçlarımızı bu tamamlanan kadroyla birlikte oynayacağız. Her şeyden memnunuz" dedi.
Kadroyu tamamen yenilediklerini ve geçen sezondan hiç oyunca kalmadığını belirten Bulak, şöyle devam etti:
"25 kişilik kadro oluşturmamız lazım. 4'ü alt yapıdan, diğer 21'i yeni transfer oluyor. Bu nedenle oyuncuları çok takip ediyoruz. Uyumlarını ve yapabileceklerinin hesabını yapıyoruz. Çok iyi bir lig oldu, güçlü şehirler, güçlü takımlar var. Bütün gözlerin çevrileceği bir lig olacak diye düşünüyorum. O bakımdan buradan 3 takım çıkacak. Biz de bu üç takımdan biri olmak istiyoruz. Bütün takımların hedefi bu. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Yarışabilecek, savaşabilecek oyuncuların yer aldığı ve bizim seçtiğimiz oyunculardan kurulu bir takımın yaratılması avantaj diye düşünüyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!