Adana’da Salon Şampiyonası Atletizm İl Seçmeleri Tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Adana’da Salon Şampiyonası Atletizm İl Seçmeleri Tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 09:45

ADANA’DA SALON ŞAMPİYONASI ATLETİZM İL SEÇMELERİ TAMAMLANDI

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu İl Temsilci tarafından ortaklaşa düzenlenen"16 Yaş Altı Salon Şampiyonası Atletizm İl Birinciliği" nefarklı kategorilerde toplam 167 sporcu katıldı.
Yüreğir Serinevler Atletizm Pist’inde gerçekleştirilen yarışmalarda sporcular yüksek atlama ,uzun atlama,üç adım ,gülle atma, sırıkla atlama,60,engel 200,300,400,800,1000,1500ve 3000 metre kategorilerinde mücadele ettiler.
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, “Salon Şampiyonası Atletizm İl Seçmeleri”nde sporcuların 16 yaş altı ile Yıldız kız ile erkek kategorilerinde yarıştılar.23-25 Ocak tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası ‘nda kentimizi temsil edecekler" diye konuştu.
Seçmelere ferdi sporcuların gösterdikleri başarının kendini memnun ettiğini ifade eden Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Amacımız atletizm branşını alt yapıya yaymaktır. Bu tip müsabakalar sporcular açısından çok önemli. hedefimiz, sporun anası olan atletizmi sevdirmek, ve geliştirmektir. Burada barajı geçen sporcular İlimizien iyi şekilde temsil edecekler. Seçmelerde başarılı olan sporculardan Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döneceğimize inanıyorum.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a tesis, malzeme konusunda büyük yardım gördüklerini belirten Uğur, tüm sporculara, hakem, öğretmen ve antrenörlere katkılarından dolayı teşekkür etti.
KİMLER DERECEYE GİRDİ?
16 yaş altı ile Yıldız kız ve erkek sporculardan Barajı geçerek İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında yarışacak sporcuların isimleri şu şekilde:
16 Yaş Altı Erkekler:
60 metre engelli: Mehmet Köse,Görkem Kaya
60 metre:Kenan Kodaç
Sırıkla atlama: S.CanTutsoy
Gülle atma: Sadun Ecevit,Yusuf Güneş
16 Yaş Altı Kızlar:
Sırıkla atlama: Ecem Tenekebüken, SümeyyeKinar
Gülle atma :Berivan Uğur
Üç adımatlama: İrem Karacaoğlan
Yıldız Erkekler:
60 ve 200 metre: Samet Sağlam
60 metre engelli: Ramazan Gül
Uzun ve üç adımatlama: Ramazan Mutlu
Yüksek atlama :MustafaCeyran
Gülle atma:Mehmet Karakoç
400 metre :Umut Şahbaz ve Abdulrıza Yıldız
Yıldız Kızlar:
Sırıkla atlama:Gülşen Yıldırım
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!