Adalılar pusuda

Güncelleme Tarihi:

Adalılar pusuda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kolombiya karşısında alınan galibiyetle tur vizesini kapan İngiltere, salı günü 2. turda karşılaşacağı Arjantin'den Maradona'nın eliyle attığı golle elenmenin acısını çıkarmayı hedefliyor.

Eski hesapları var

G Grubu'ndaki son maçında Kolombiya'yı 2-0 yenerek grup ikincisi olan İngiltere gözünü Arjantin ile oynayacağı 2. tur maçına dikti. Adalılar, Arjantin ile oynayacakları zorlu maçı 12 yıl önce Meksika'daki maçın rövanşı olarak görüyor ve mutlak galibiyet hesapları yapıyor.

Bücür’ün eli!

İngiliz basını da Kolombiya galibiyetinden çok Arjantin ile oynanacak maçı ön plana çıkarılırken, ‘‘Arjantinlileri getirin’’ manşetini atan The Sun, Maradona'nın 12 yıl önce Meksika'da attığı golle İngiltere'yi Dünya Kupası'ndan eleyen Arjantin'e karşı intikam seferine çıkılacağını yazdı.

Zafere tam gaz

Daily Mail gazetesi, ‘‘İngiltere Kupa zaferine doğru tam gaz’’ derken, İngiltere'nin ilk iki maçında David Beckham'ı ilk 11'de oynatmadığı için İngiltere Teknik Direktörü Glenn Hoddle'a sert çıkan, ‘‘Beni dinliyor musun? Hoddle?’’ başlığını kullandı.

Salıya görüşürüz

İngiltere'nin altın çocukları David Beckham ve Darren Anderton'un fotoğraflarını birinci sayfa manşetten kullanan Daily Star, ‘‘Evet, salı günü görüşürüz’’ derken, The Express, birinci sayfada ‘‘Beckham İngiltere'nin Dünya Kupası rüyasını canlı tutuyor. Tam yoldayız’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!