Adalet istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Adalet istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, doping yapanla yapmayanın aynı cezayı aldığını belirterek, ‘‘Namuslu insanların huzuru içindeyiz. Hasan'a verilen haksız cezaya itiraz edeceğiz’’ dedi.

Cezaya sert tepki

PFDK'nın Hasan Şaş'a verdiği 6 aylık cezaya G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim tepki gösterdi. Hasan Şaş konusunda adaletin tecelli etmesi gerektiğini belirten Terim, ‘‘Dopingi yapanla yapmayanı herhalde aynı kefeye koymayacaklar. Adalet yerini bulacaktır’’ dedi. Terim şunları söyledi:

Ayırt etmiyorlar

‘‘Bu işi yapana 6 ay, yapmayana 6 ay. Bu nasıl bir adalet? Aradaki fark nedir? İyiyle kötüyü ayırt etmek gerekir. Rahat ve namuslu insanların huzuru içinde hareket ediyoruz. Nedir bu korkaklık onu anlamıyorum. İtirazımızı yapacağız. Lig sonu yaklaştıkça Hasan bizim için bir kan kaybı olacak.’’

Tugay'a uyarı

Terim dünkü idmanda yeterli görmediği futbolcularını da uyardı. Terim, ‘‘Takımın oynadığı sisteme herkes uyacak. Yani Emre'nin, Hasan'ın eksikliği hissedilmeyecek. Onlar yoksa başkaları var. Alper var, Gürol var, Tolunay var, Ergün var. Birilerini koyacağız. Kimse merak etmesin. Tugay'ın da bir an önce hazır olması gerekir.’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!