Açılış maçını Ali Muhammed Bujsaim yönetecek

Güncelleme Tarihi:

Açılış maçını Ali Muhammed Bujsaim yönetecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2002 19:13

FIFA Hakem Komitesi, gruplarda oynanacak ilk 2 maçın hakemlerini açıkladı. 31 Mayıs Cuma günü Güney Kore'nin başkenti Seul'de oynanacak Fransa-Senegal açılış maçını, Birleşik Arap Emirlikleri Federasyonu'ndan Ali Muhammed Bujsaim yönetecek.

Haberin Devamı

BREZİLYA-TÜRKİYE MAÇINA KORELİ HAKEM

Finallerde 48 yıl aradan sonra yer alacak olan (A) Milli Takım'ın,(C) Grubu'nda Güney Kore'nin Ulsan kentinde 3 Haziran Pazartesi günü yapacağı ilk maçını, Güney Koreli 45 yaşında ve 8 yıldır uluslararası hakem olan Kim Young-Joo yönetirken, yardımcılıklarını ise Singapur'dan Visva Krishnan ve Slovenyalı Vladimir Fernandez yapacak. Maçın 4. hakemi ise Portekizli Vitor Melo Perreira.

Milli takımın 9 Haziran Pazar günü Incheon kentinde Kosta Rika ile yapacağı 2. maçta ise Afrika kıtasından Benin Federasyonu'ndan Bonaventure Coffi Codjia düdük çalacak. Codjia, 35 yaşında ve 8 yıldır uluslararası maçlara çıkıyor. Bu maçta Beninli hakemin yardımcılıklarını ise Malili Dramane Danti ile Zimbabweli Brighton Mudzamiri yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak da Kolombiyalı Oscar Ruiz görev alacak.

Haberin Devamı

FIFA Hakem Komitesi, ilk turdaki en kritik maçlardan biri olarak kabul edilen 7 Haziran Cuma günü Japonya'nın Sapporo kentinde (F) Grubu'ndaki Arjantin-İngiltere karşılaşmasında ise 4. kez ''dünyanın en iyi hakemi'' seçilen İtalyan Pierluigi Collina'ya görev verdi.

Komite, gruplardaki son maçların hakemlerini ise daha sonra açıklayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!