Acılı baba eşiyle çocuğunu arıyor

Güncelleme Tarihi:

Acılı baba eşiyle çocuğunu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2012 20:32

Ankara’da yaşayan Mehmet Ünal 42 yaşındaki eşi Nuray Ünal’ın 14 aylık bebeğiyle üç gündür kayıp olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.

Eşinin akli dengesinin yerinde olmadığını belirten acılı baba çocuğunun hayatından endişe duyduğunu söyledi. Ünal, “Eşim akıl hastası, sürekli evden kaçıyor. 14 aylık çocuğumu da yanında götürdü. En büyük endişem çocuğuma bir şey olması” dedi. Eşinin sahte isim kullanarak dolaştığını öne süren Mehmet Ünal şöyle konuştu:
Çocuğumdan endişeliyim
/images/100/0x0/563cf92af018fb32c8ed668e

“Eşimin akli dengesi yerinde değil, 7 senedir sürekli evden kaçıyor. Bugüne kadar 50 kez kaçtı, her defa kendi imkanlarımla buldum. Üç gün önce yine kaçtı. Yanında 14 aylık çocuğumu da götürdü. Sabah akşam arıyorum. Karakola bildirdik, her yerde aranıyor. Ucuz otellerde veya bir sığınma evinde kaldığını düşünüyorum. Dilencilik yaptığını sokaktan topladığı paralarla geçindiğini tahmin ediyorum. Eşim sahte isim kullanarak geziyor olabilir. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimi hastaneye yatırmak istedim ancak hastalığı sürekli olmadığı için doktorlar rapor veremedi.  Eşim 14 aylık kız çocuğumu da yanında götürdü. Çocuğumun durumundan endişeliyim. Eşim hasta olduğu için çocuğa bakamaz elinden alınmış veya bir yuvaya verilmiştir diye korkuyorum. Çocuğumun ve eşimin bulmasını istiyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!