Açıköğretim kayıtları 16 Ekim’de sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Açıköğretim kayıtları 16 Ekim’de sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2009 00:00

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların “İnternet Başvuru” ve “Kayıt” işlemleri 16 Ekim’de sona eriyor.

Anadolu Üniversitesi’nden edinilen bilgiye göre, adayların kayıt işlemleri, “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. 23 Eylül’de başlayan kayıt sürecinde adaylar öncelikle http://aofkayit.anadolu.edu.tr internet adresinden işlem yapacak. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak. Adaylar, İnternet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları “İnternet Başvuru Belgesi”nin dökümünü alarak, adreslerine postalanan “2009?2010 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu”nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırabilecek.

İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzuna ise, http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” linkinden veya http://aofkayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin “ÖSYS Yeni Kayıt” linkinden ulaşılabilecek. Ayrıca kılavuz, AÖF bürolarından da temin edilebilecek.
Başvuru süresi 16 Ekim Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!