Açık Öğretim, Ortaokul Ve Lise Sınavları Yavuzeli’nde Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Açık Öğretim, Ortaokul Ve Lise Sınavları Yavuzeli’nde Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 12:45

GAZİANTEP'İN YAVUZELİ İLÇESİNDE CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ, PAZAR GÜNÜ İSE AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU SINAVLARI ÜÇ OTURUMDA YAPILDI.

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Cumartesi günü Açık Öğretim Lisesi, Pazar günü ise Açık Öğretim Ortaokulu sınavları üç oturumda yapıldı.
Yavuzeli Hacı Sait Korkmaz Ortaokulu’nda yapılan Açık Öğretim Lisesi sınavı sabah oturumu saat 9:00 ile 12:00 arasında, öğleden sonraki oturum ise 14:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşti. 10 salonda yaklaşık 174 Açık Lise öğrencisi sınava tabi tutuldu.
Pazar günü Yavuzeli ilçesinde ilk kez yapılan Açık Öğretim Ortaokulu sınavı ise Şehit Ali Çiftçi Çok programlı Anadolu Lisesi’nde 7 salonda 114 Açık Öğretim Ortaokulu öğrencisinin katılımı ile yapıldı. Açık Öğretim Ortaokulu sınav bitiminden sonra öğrenciler ve veliler Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarının ilçede yapılmasında dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Daha önce Gaziantep İl merkezinde Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına girmek için okulları bulmakta çok zorluklar çektiklerini söyleyen öğrenciler, "Gaziantep İl Merkezine gidip gelmekte sorun oluyordu. Açık Öğretim Ortaokul sınavlarının ilçemizde yapıldığı için çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.
Yapılan Açık Öğretim sınavlarında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Milli Eğitim Şube Müdürleri Üzeyir Kuzucu ve İmam Ali Eryiğit iki gün boyunca sınavların sağlıklı yürütülmesi için okullarda hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!