Acı bir ders aldık

Güncelleme Tarihi:

Acı bir ders aldık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

A.Gücü beraberliği ile lige bir puanla başlayan G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim, ‘‘Bize yakışmadı. İşimize daha çok sarılacağız'' dedi.

Hatalar yaptık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin ilk maçında gereksiz yere puan kaybettiklerini belirterek, ‘‘Bize yakışmadı'' dedi. Hazırlık döneminde, iyi futbol oynayarak herkesin hayranlığını kazandıklarını ancak ligin ilk maçında hatalar yaptıklarını belirten Terim şöyle konuştu:

Hagi'nin yokluğu

‘‘Ligin ilk haftasına üç puanla başlamalıydık ama olmadı. Hayat devam ediyor. Acı dersi aldık. İşimize daha çok sarılacağız. Ankaragücü beraberliği bizim için bir uyarı oldu. Tabii ki Başkent'te Hagi'nin forma giymemesi de takımın performansını etkileyen önemli bir etkendi.''

Terim, FİLİPESCU ve ARİF'İ uyardı

Galatasaraylı futbolcular Bursaspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Fatih Terim, sabah idmanında sarı kırmızılılara ağır bir çalışma uyguladı. Bir buçuk saat süren idmanda Terim önce Filipescu'ya markaj yapmadığı ve topa girmediği için uyarıda bulundu. Daha sonra Arif'in beklenen pozisyonlarda şut atmaması üzerine idmanı kesti.

Ümit kahroluyor

MONACO maçında sakatlandıktan bir süre sonra, çatladığı anlaşılan ayağı önceki gün alçıya alınan genç futbolcu Ümit, dün Metin Oktay Tesisleri'ne koltuk değnekleri ile geldi. Ümit, ‘‘Sakatlandığım günden beri ağrılar dinmedi. Başıma böyle bir şey geleceğini sezdim. Doktorlar kanama ve şişme bekledi. Bunlar olmayınca çatlak olduğu ortaya çıktı. İyi bir durumdayken, sakatlanmak beni çok üzdü'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!