Absolute Zen

Londra’dan gelen Absolute Zen okulu kurucuları, 21-30 Mayıs’ta grup ve bireysel çalışmalarıyla Bilgi Paylaşım Derneği’nde.

Nedret (Dassana) beni Atina’dan aradı ve bugünden itibaren 31 Mayıs’a kadar Ä°stanbul’da olacak ilginç bir grubun haberini verdi. Söz Nedret’te...Â

"
Ben bu sene şubat ayında Londra’da iken bir arkadaşımın tavsiyesi ile Absolute Zen okuluna gittim. Hem grup çalışmalarına katıldım hem de Budist rahip Jin Her’den bireysel seans aldım. Memnun kaldım ve Türkiye’ye davet ettim. İşin hoş yanı, bu okulun diğer kurucusu da profesyonel iş hayatını yaşadığı ilginç olaylar sonucunda bırakıp kendisini ruhsal yolculuğuna adayan ve neredeyse 20 yıldır Londra’da yaşayan bir Türk olan Nilgün Girgin. Ruhsal adı Sung Li. Kendisine Budist rahip Jin Her tarafından verilmiş ve benim Dassana adım gibi o da bu ruhsal yolculuğunda Sung Li adını kullanıyor.

Türkiye’ye ilk gelişleri... Nilgün’ün hayalinde bu çalışmayı Türkiye’ye taşımak varmış. 6 ay önce niyetlenmiş Türkiye’de bize düzgün bir kapı açılsa diye... İnanmayacaksın; hayat çok ilginç... Senin Shola’yla ilgili yazını gazetede okuyan Ayşe diye birinin seansına tercümeye gittim. Birbirimizi çok sevdik ve haberleştik. Londra’ya gidiyorum deyince bu okulu öneren Ayşe oldu. Ayşe ile tanışmama vesile olan da sen ve senin güzel gazete yazın oldu. Bu yolculuk Nilgün’ün Türkiye hayalini gerçekleştiriyor. Niyetleri ise her 2 ayda bir Türkiye’ye gelmek ve bu açılımı sürekli kılmak. Bu okul olarak ilk gelişleri. Bak neye vesile oldun! 21-30 Mayıs arasında İstanbul’da olacaklar. Randevu ise 0 532 490 64 90 veya Taksim’de seansların yapılacağı yer olan Bilgi Paylaşım Derneği’nden 0 532 612 85 17 alınabilir.

21-30 Mayıs arasında

l Zenergy

l Eşler ve Dostlar Arasında Kalp Kalbe Bağlantı

l Çakra Temizleme ve Dengeleme

l Bireysel seanslar

yapılacak."

KÄ°MDÄ°R

20 yılı aşkın süredir Budist masterlığı yapıyor. Kendisi Güney Kore Budist tapınaklarında uzun yıllar Budist öğretileri üzerine eğitim almış, aynı zamanda tekvando, qi gong, akupunktur ve fizik tedavi uzmanı. Uzun yıllar aldığı Budist eğitimi, tecrübesi ve insancıl kişiliğinin getirdiği insanlara yardım etme arzusu bugün büyük başarılara ulaşmasını sağlamış. Kendisini insanların içlerindeki potansiyeli bulmalarına yardım etmeye adamış. Jin Her, Absolute Zen-Londra Merkezi’nin kurucularından olup aynı zamanda İngiliz CMA’nın (Complimentary Medical Association- Tamamlayıcı Tıp Birliği) onaylanmış üyelerinden.

İstanbul doğumlu, 1989 Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu. 17 yıldır İngiltere’de yaşıyor. Güney Koreli Budist master Jin Her tarafından özel olarak eğitilmiş. Ruhani adı olan ’Sung Li’, masterı Jin Her tarafından verilmiş. Bunun yanı sıra İngiltere’nin önde gelen kuruluşlarından, Teta Healing, EFT, Kinesiology, Çakralar konusunda da eğitim almış. 22 yıldır meditasyon yaparak ve Jin Her tarafından aldığı eğitim yoluyla bilincin sınırlarını aşıp, gerçekliği bulma yolunda yaptığı çalışmalar sonucu insanlara gerçekliği bulma yolunda rehberlik etme arzusuyla dolu. Bu amaçla başarılı iş kariyerini bırakıp, insanlara ruhani gelişmelerinde rehberlik etmeye başlamış. İngiltere’de ruhani rehber, meditasyon hocası, Zenergy hocası, EFT uzmanı, Teta Healer uzmanı olarak çalışıyor.
Yazarın Tüm Yazıları