Abramovich mezarlığı

Güncelleme Tarihi:

Abramovich mezarlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 01:37

Maviler’in Newcastle United’dan kadrosuna kattığı Demba Ba, Roman Abramovich döneminde alınan dokuzuncu forvet oldu. Şimdiye kadar sadece Pizarro’ya bonservis bedeli ödenmedi.

Haberin Devamı

Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich, çılgınlar gibi transfer yapmaya devam ediyor. İngiliz ekibinin, Rusya asıllı sahibi şimdiye kadar takımının kadrosuna kattığı futbolcularla hep adından söz ettirdi.

Son olarak Newcastle United’ın Senegalli forveti Demba Ba’yı kadrosuna katıp, Daniel Sturridge’yi Liverpool’a satması üzerine, İngiltere spor medyası, “Stamford Bridge forvet mezarlığı” söylentilerini başlattı.

İngilizler aslında bu dedikoduyu başlatmakta pek haksız değil.

Abramovich’in şimdiye kadar yaptığı forvet transferlerine 174 milyon 400 bin Pound harcaması ve sadece Didier Drogba’dan verim alabilmesi tercihlerin ne kadar doğru olduğunun tartışılmasına neden oldu.

İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ

bİrçok istisna dışında şimdiye kadar transfer ücreti, ünü veya yeteneği sorgulamadan önemli transferlere imza atan Abramovich, Demba Ba’nın bitirilmesinde de başrol oynadı. Ancak şimdiye kadar Londra temsilcisinin hücum hattında Drogba kadar verimli bir isim olmaması bu söylentileri haklı çıkarır nitelikteydi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!