ABD başkanlarının yanıt alamadığı iki soru

Saygı duyulan bilim adamı Stephen Hawking, as futbolcu David Beckham’ın eşi Victoria, iki ABD başkanı baba ve oğul Bush’lar, şampiyon Muhammed Ali, Hz.İsa’dan önce yaşamış Büyük İskender, Beatle John’un ortak yönleri nedir diye araştırmaya kalksanız karşınıza ‘Uçan Daireler’’(UFO) ile uzay yaratıklarının varlığına inanan yüzlerce şöhret, milyonları aşkın insan çıkar.

Haberin Devamı

Amerikalılar bu dünyada göreceğini görmüş, geçirmiş. Merakı uzayların ötesinde, bilinmeyen gezegenlerde. Uzunca listemizdeki ünlülerin ucuz şöhrete ihtiyacı yok. Yalnızca Amerika’da UFO’lara inanan bir milyon kişi var. 4 milyon Amerikalı ise uçan daire gördüğünü söylüyor.

Bir Kanadalı petrolcünün 600 bin dolar bağışıyla kurulan uzay yaratıkları ve uçan daireleri araştıran ‘Paradigm Research’’ bu yıl Başkan Obama’dan UFO’ların resmen tanınması çağrısında bulundu. Bu kurumu destekleyenler 50 bin imzalı bir dilekçeyi de Beyaz Saray’a gönderdi.

Geçen ilkbaharda Washington’da 6 eski kongre üyesinin yönettiği oturumda uzay yaratıkları ve UFO konusu karşı yönleriyle tartışıldı. Bir hafta süren oturumlarda masrafları dışında kongre üyelerine 20’şer bin dolar ödendi. Oturumlarda 1947 yılında New Mexico’nun Roswell kentinde bir uçan dairenin açık alanda parçalanması gündem başını işgal etti. ‘Paradigm Research’ün bir sözcüsü ‘’Kimyagerler uçan dairedeki malzemelerin dünyamızda benzeri olmadığını, başka dünyalardan geldiğini bildirdiler. Başkan Richard Nixon yakın arkadaşı komedyen-aktör Jackie Gleason’ı yanına alarak uçan dairenin muhafaza edildiği sığınağı gezdirdi. Orada defnedilen uzay yaratığını gösterdi. Bazı uzay araçlarının Amerikan nükleer tesisleri yakınında görüldüğünü tespit ettik. Tehlikeli bir durum bu.‘’Roswell Dosyası’’ hala kapalı. Beyaz Saray yıllardır gerçekleri açıklamıyor. Amerikalılara UFO’ların gerçek olduğunu, zaman zaman dünyamızı ziyaret ettiklerini açıklama zamanı çoktan geldi.’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Eski başkan George W. Bush :‘’Kabinemi kurduktan ofisime ilk çağırdığım CİA direktörü oldu. Michael seni ben tayin ettim. Senden cevap beklediğim iki soru var. Kennedy’yi kim öldürdü? Uçan Daireler var mı? ‘’Aradan 8 yıl geçti, hala yanıt alamadım’’ diye esrar kuyusuna yeni bir taş daha atıyor.

UFO’ları gördüklerini söyleyenlerin ilginç hikayeleri var. Jimmy Carter başkanlığından önce Georgia’da bir kulüpten çıkarken tepesinde tabak şeklinde bir uçan daireyle karşılaştı. Ronald Reagan’ın özel uçağı California’ya inişe hazırlanırken kokpitin önüne bir uzay aracı çıktı. Reagan ve uçağın pilotu UFO’nun bir kaç dakika sonra dikine rotayla göğe tırmanıp gözden kaybolduğunu resmi makamlara rapor ettiler.

Haberin Devamı

Pop’çu Mick Jagger 1968’de bir gece sevgilisi Marianne Faithful’la evinin balkonunda, John Lennon’da 1974’de bahçede May Pang’la sohbet ederken uzay araçları 30-40 metre yakınlarına geldi. Telaşlanan Jagger evinin etrafını UFO detektörleriyle donattı.

Victoria Beckham Los Angeles’ bahçesinde ağaç tepesinde bir uzay aracının dolaştığını görünce kuaförüne ayrıntılı mesaj gönderdi. Kuaför ‘’Sırtla çocuklarını, kaç’’ diye yanıt verdi.

UFO’lar var- yok diyenler gene anlaşamadılar. Var-yok tartışmasına bu kez de CİA girmedi. Başkan Obama uzay yaratıklarını resmen tanımaya yanaşmadı.

Roswell dosyası yeniden rafa kaldırıldı.

Yazarın Tüm Yazıları