Abaciev işbaşında

Güncelleme Tarihi:

Abaciev işbaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Naim Süleymanoğlu'nu Sydney Olimpiyatları'na hazırlayacak olan Bulgar antrenör Atina'daki Dünya Şampiyonası'na kadar halter milli takımımızın gayri resmi başantrenörü olacak.

Ağaoğlu açıkladı

Naim'in yaratıcısı Abaciev, işbaşında.. Halter Federasyonu Başkanı Dr. Savaş Ağaoğlu, Bulgar hoca ile dün yaptığı görüşmenin ardından ‘‘Abaciev, Atina'daki Dünya Şampiyonası'na kadar milli takımımızın gayri resmi başantrenörüdür. Sydney 2000 için, Atina sonrası yeniden görüşeceğiz’’ dedi.

Ankara'da buluştular

Ankara Stad Otel'deki Ağağoğlu-Abaciev görüşmesinden sonra yapılan resmi açıklamada Naim'in bundan böyle Halter Milli Takım kaptanı ve Başkan danışmanı olarak görev yapacağı ifade edildi. Abaciev ise ‘‘Atlanta Olimpiyatı sonrası milli takımı gençleştirmenizi söyledim, yapmamışsınız. Takım yaşlı. Ancak disiplinli çalışma ile bir yere varabiliriz’’ dedi.

Hedef şampiyonluk

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu ise hedefini, ‘‘Olimpiyatlarda 4 kez üstüste şampiyonluk’’ olarak açıkladı. Naim bunun için Abaciev gözetiminde yoğun bir çalışmaya gireceğini, Atina 99'da yarışmayacağını, Sofya'daki Avrupa Şampiyonası'nda büyük olasılıkla podyuma çıkacağını açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!