AB heyetinden Avrupa Günü'nde Büyükşehir'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AB heyetinden Avrupa Gününde Büyükşehire ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 15:00

AB heyetinden Avrupa Günü'nde Büyükşehir'e ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, 9 Mayıs Avrupa Günü'nde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nu kabul etti.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Bölüm Başkanı ve Müsteşarı Micheal Rupp, İtalyan Büyükelçiliği Ataşesi Emilio Sessa ve İtalya'nın Antalya Fahri Konsolosu Özden Berhayat, Avrupa Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim'in ev sahipliği yaptığı ziyarette, Türkiye'nin Avrupa ile ilişkilerinin desteklenmesi, Avrupa Birliği bilincinin yayılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, İtalya ile kültürel etkinliklerin arttırılması ve Antalya ile kardeş şehir ilişkisi kurulması konusu ele alındı.
SERGİYE YOĞUN İLGİ
Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Akdeniz Kültürler Arası Uyum Derneği ve Türk Alman Dostluk Federasyonu Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde ortak bir resim sergisi düzenledi. 'İnsan ve Yaşam' konulu resim sergisinin açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, DTF Türk Alman Dostluk Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayşe Çetin, sanatçılar ile çok sayıda davetli katıldı. Sergi öncesi sanatçılar Serap Ridel, Erdal Kalkın ve Mine Soral'a çiçek takdim edildi. Davetliler sergide bulunan eserleri ilgiyle inceledi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!