A.Gücü sonunu getiremedi

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü sonunu getiremedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 16:57

PTT 1. Lig 5. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor'a konuk olan A.Gücü ligdeki ilk galibiyetine yaklaştığı maçta sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekip Şanlıurfaspor Kıvanç Karakaş'ın 35. dakikasında attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ankaragücü ise 51. dakikada Serkan Şirin, 62. dakikada ise Gökhan Erdoğan'ın attığı gollerle zorlu deplasmanda 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Ancak Şanlıurfa 70. dakikada Özgür Özkaya ve 75. dakiakda penaltıdan Serdar Özkan'ın golleriyle mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı. Ev sahibi Şanlıurfaspor ilk yarıda da Koray Avcı ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor puanını 8'e yükseltirken Ankaragücü 1 puanda kaldı. Şanlıurfaspor gelecek hafta deplasmanda Bucaspor'a konuk olurken Ankaragücü ise sahasında Kartalspor'u ağırlayacak.

Stat: GAP Arena
Hakemler: Koray Gençerler, Serkan Gençerler, Volkan Akçit
Şanlıurfaspor: Atacan, Tisdell, Yiğitcan, Kağan, Gökhan (Dk. 53 Şehmus),  Koray, Sankoh (Dk. 60 Serdar), Ramazan, Kıvanç (Dk. 82 Mehmet), İzzet, Özgür
MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Orhan, Mehmet, Ümit, Aytaç, Bilal (Dk. 83  Kaan), Mert (Dk. 53 Muhammed), Serkan, Timur, Gökhan Erdoğan (Dk. 71 Sinan),  Hasan
Goller: Dk. 34 Kıvanç, Dk. 69 Özgür, Dk. 74 Serdar (Penaltıdan)  (Şanlıurfaspor), Dk. 50 Serkan, Dk. 61 Gökhan Erdoğan (MKE Ankaragücü)
Sarı kart: Dk. 8 Tisdell (Şanlıurfaspor)

Günün diğer sonuçları,

Haberin Devamı

Kartalspor 2-0 Boluspor

Adanaspor 3-0 G.Antep Bld.Spor

Konyaspor 2-0 Tavşanlı Linyitspor

Manisaspor 1-1 Bucaspor

Ptt 1. Lig puan durumu

A.Gücü sonunu getiremedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!