96’ncı yılı kutladılar

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası üyeleri, kuruluşlarının 96’ncı yılını Hilton Oteli’nde verdikleri bir davetle kutladı.

Davete, Masonlar Locası Başkanı Kaya Paşakay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

Yeni yıla kadar bedava

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın (İKSV) çatısı altında hayata geçirilen, Karaköy Rıhtımı’ndaki 4 numaralı antrepoya kurulan İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin açılışı, iş, sosyete ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismi biraraya getirdi. Açılış organizasyonunu Ceylan Pirinçcioğlu’nun sahibi olduğu VİP Organizasyon’un yaptığı ve birçok sponsor firmanın destek verdiği müzenin açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ı, Oya Eczacıbaşı kapıda karşıladı.

Gecede İKSV Başkanı Şakir Eczacıbaşı da vakfın 31 yıldır kültürler arasında diyaloğun geliştirilmesine katkıda bulunduğunu kaydetti. Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu ile eşi Işın Mumcu, İstanbul Valisi Muammer Güler gibi isimlerin katılımıyla açılan müze, 1 Ocak 2005’e kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

İş ve siyaset konuştular

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz akşam Nişantaşı Centro’da Serdar Cümbüş ve Fuji Film’in Türkiye Mümessili Mehmet-Zeynep Garan çiftiyle akşam yemeğinde biraraya geldi. Cümbüş ve Garan çiftiyle iş ve siyaset dünyasındaki son gelişmelerin ağırlıkta olduğu koyu bir sohbete dalan Koç’un yanında o akşam eşi Caroline Hanım yoktu.

Pomodoro’da kutladı

Azra Akın, geçtiğimiz hafta doğum gününü Maçka Spor Caddesi’ndeki Pomodoro Restaurant’ta kutladı. 23’üncü yaşına sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ve yakın dostlarıyla birlikte giren Akın, kendisi için özel olarak hazırlanan pastanın üzerindeki mumları da yine sevgilisi ile birlikte söndürdü.

Mutluluğu yakaladı

VİP Turizm’in patronu Ceylan Pirinçcioğlu, geçtiğimiz gece ‘Bir aydır çok güzel bir ilişki yaşıyorum’ dediği Meltem Tahrancı ile Çırağan Bar’a geldi. Eşi Rana Erkan’dan boşandıktan sonra ilk kez objektiflere bir kız arkadaşıyla poz veren ve Meltem Hanım’la ciddi bir ilişkinin temellerini attıklarını belirten Pirinçcioğlu, mutluluğu yakalamış görünüyor. Sosyetenin ünlü isimlerinden Şebnem Çapa ile Çiğdem Kayalı’nın kuzeni olan Meltem Hanım, Almanca ve İngilizce öğretmenliğinin yanı sıra takı tasarımı yapıyor.
Yazarın Tüm Yazıları