950 öğrenci mezun oldu

Güncelleme Tarihi:

950 öğrenci mezun oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 15:56

950 öğrenci mezun oldu

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde 950 öğrenci mezun olurken, öğrenciler kep atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise fakülte birincisi İngiliz Dizi ve Edebiyatı Bölümü'nden Ezgi Kaptan İşçi ve Matematik Bölümü Birincisi Melike Keleş teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kimya, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Arkeoloji, Tarih ile Biyoloji bölümlerinden 950 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, fakülte birincisi Ezgi Kaptan İşçi, fakülte ikincisi Elzem Aksu ve fakülte üçüncüsü Kadriye Demirkol Özata ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!