9 dakikaya 1 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

9 dakikaya 1 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 00:13

Oynamadan para isteyen Bebe’nin ihtarnamesi Beşiktaş yönetimini öfkelendirdi.

Haberin Devamı

“Bebe toplam 9 dakika oynamış. 1 milyon Euro alıyor, eksiği olan 350 bin Euro için ihtarname çekiyor. Onun ve diğerlerinin paralarını ödeyeceğiz. Bonservislerini alıp gitme hayalleri suya düşecek.”

BEŞİKTAŞ, Portekizli oyunculardan çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi. Siyah beyazlıların İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Portekizli futbolcuların gönderdikleri ihtarnameler bizim için hiçbir şey ifade etmiyor” dedi.
Radyospor’a konuşan Çebi, “Alacaklarının hepsini gününde ödeyeceğimizi tahmin ediyorum. Bunu başaracağız. Bonservislerini alıp, gitme hayalleri suya düşecek. Planımız bu ve bunu başaracağız. Bu çözümleri üretmek için buradayız” diye konuştu.
Çebi, özellikle Bebe’yi hedef alırken, “Toplam 9 dakika top oynamış. 1 milyon Euro para alıyor. Eksiği olan 350 bin Euro için ihtarname çekiyor. Bunu Beşiktaş taraftarının taktirine bırakıyorum. Taraftarımız bunları hafızasından silmesin ki Beşiktaş’a gelecek yöneticilere bunlar her zaman hatırlatılsın” diye sert çıktı.
Teknik Direktör konusu ve gelecekle ilgili de konuşan Çebi şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Yerli hoca çok daha faydalı olur

“Önümüzdeki hafta sonuna kadar teknik direktörümüz belli olacaktır. Bu sorun gelecek hafta bitmiş olur. Gündemimizde iki, üç yerli antrenör var.
Önceliğimiz yerli teknik adamla çalışmak... Ama yabancı bir teknik adamın, yerli bir teknik direktörden daha faydalı olacağını düşündüğümüz zaman oraya yönlendiğimiz de oluyor. Amacımız yabancı iyidir, yerli kötüdür ya da tam aksi düşünmek değil. Fakat şu var ki  biz Beşiktaş Yönetimi olarak daha iyi olduğuna inanırsak  öncelikle yerliyi tercih ederiz.

Özümüze dönük kadro kuracağız

5-10 tane hoca gündemde ve onlarla konuşuyorlar. Bir değerlendirme yapıyoruz. Gündeme gelen isimlerle yapılan bir görüşme yok. Öncelikli olarak futbol komitemiz kendi içerisinde karar vermelidir. Özümüze dönük kadro kuracağız. Altyapıya önem vereceğiz. Çok daha genç bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Genç kadrolarımızla hep başarılı olduk.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!