8 mucizesi

Güncelleme Tarihi:

8 mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 21:48

Rafael Benitez yönetimindeki Real Madrid, Malmö’yü 8-0 mağlup etti. Ancak bu teknik direktör Benitez’in 8’le ‘ilk imtihanı’ değil.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Malmö’yü 8-0 yenen Real Madrid, Beşiktaş’ın 2007’de deplasmanda Liverpool’a aynı skorla kaybettiği tarihi maçtaki sonucu egale etti. Başrolde yine Benitez vardı.Beşiktaş’ın, Liverpool’a 2007’de 8-0 kaybettiği maçtan 8 yıl sonra tarihler 8 Aralık 2015’i gösterirken, Rafael Benitez, bu kez Real Madrid’in başında Malmö’yü 8-0’lık skorla yenerek kendi rekorunu bir kez daha yenilemeyi başardı.

BiR TEK O VARDI

Alvaro Arbeloa ise, hem Liverpool hem de Real Madrid formasıyla sahaya çıkarak 8-0’lık maçlarda forma giyen tek futbolcu oldu. Eflatun beyazlılara bu tarihi galibiyeti getiren golleri Cristiano Ronaldo (4), Benzema (3) ve Kovacic filelere gönderdi.

VE RONALDO ‘88’ DEDİ

R.Madrid’in Portekizli yıldızı, Malmö ağlarına 4 gol yollayıp rekorunu geliştirdi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gece Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’in İsveç temsilcisi Malmö’yü 8-0’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada İspanyol devinin yıldızı Cristiano Ronaldo 4 gol birden atmayı başardı.

REKORUNU GELiŞTiRDi

CR7, Şampiyonlar Ligi’nde bir maçta 4 gol atan ilk Real Madridli  oldu. Portekizli 88 golle de Devler Ligi tarihinin en golcüsü rekorunu geliştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!