8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Güncelleme Tarihi:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 16:23

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJINDA, "AYAKLARI ALTINA CENNET SERİLMİŞ ANALARIMIZ, BİLGİSİ VE ÜRETKENLİĞİ İLE ÜLKE KALKINMASINDA YER ALAN HANIM KARDEŞLERİMİZ; MİLLETİMİZİN KUTSAL EMANETLERİ VE BAŞIMIZIN TACIDIR" DEDİ.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz, milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır" ifadelerine yer verdi.
Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti’nin mevcudiyetinde fedakarca cepheye erzak ve silah taşıyan, vatan savunmasında canla başla mücadele eden kahraman kadınlarımızın imzası var. İstiklal mücadelesinde ön saflarda yer almış kadınlarımızın vatan sevgisi, çalışkanlığı ve üretkenliği ile yoklukları varlık haline dönüştürerek bugünlere gelmiş bir milletiz. Ülkemiz huzurunun, refahının ve kalkınmasının temel taşı, sırtına yüklediği tüm sorumlulukların altından başarı ile kalkan kadınlarımızdır" sözlerine yer verdi.
Kadınlara verilen hak ve özgürlüklerin bir milletin medeniyet seviyesini belirleyeceğini ifade eden Başkan Zolan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Sağlıklı bir toplum ancak erkek ve kadının birbirinden güç aldığı, her alanda yan yana yürüdüğü ve birbirine omuz verdiği bir ortamın devamlılığı ile şekillenir. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gerek kadınlarımızın iş dünyasındaki adımlarını hızlandıran Mikrokredi Ofisi, gerek kadınlar için ücretsiz düzenlediğimiz spor, kültür ve sanat kurslarımız ve Kent Konseyi Kadın Meclisi faaliyetlerimizle Denizlili hanım kardeşlerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki; kadınlar bir milletin geleceğini belirleyecek olan nesilleri yetiştirerek toplumun ortak kaderini belirler.Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz, milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır. Yaşamın her alanında onların başarılarına ortak olmak ve kendilerini güven içinde hissetmeleri için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bu özel gün vesilesi ile attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşime ve kızıma yürekten teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!