7 hayatımın numarası

Güncelleme Tarihi:

7 hayatımın numarası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2007 16:32

Evinde eskort kızlarla grup sex partisi düzenlediği için suçlamaların odak noktası olan Manchester’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun kendi kaleminden dikkat çeken yaşamı…

Haberin Devamı

'Yılın Premier Lig Oyuncusu' ve 2006’da 'Yılın Genç Oyuncusu' seçilen Cristiano, dikkat çeken hikayesini HELLO! okuyucularına özel, kendi kalemiyle anlattı. Küçük bir adadan gelip, bir Premier Lig futbolcusu oluşunu, bu yeni yaşamın getirdiği baskı ve sorumluluğu, aile trajedileri ve başarılarını, mesleğinin zirvesindeki bu yere varana kadar kendisine eşlik eden kahkaha ve gözyaşlarını…

‘7’ HAYATIMIN NUMARASI

Formasını giydiğim ‘7’ numara ciddi anlamda dikkat çeken bir rol üstleniyor. Bu forma bana verildiği için gurur duyuyorum; tıpkı benden önce David Beckham’ın duyduğu gibi. O, çok iyi bir futbolcu ama şu an onu takip etmeyi sürdürüp, peşinden Amerika’ya da gidebileceğimi düşünmüyorum. Ben Avrupa’da kalmayı tercih ederim. Böylelikle ‘7’ odam ve ‘7’ şeklinde bir yüzme havuzum olur.

Haberin Devamı

AYAK MASAJINI SEVERİM

Kendimi beğenmiş veya görünüşüyle ilgili takıntıları olan biri değilim. Sağlıklı yiyecekler yemeyi tercih ediyorum ve vücudumu formda tutuyorum. Çünkü ben bir sporcuyum. En büyük zevkim ayak masajı yaptırmak; top oynadığım için ağrıyor. Çocukken dişlerim düzelsin diye tel takardım ama nefret ederdim. Şimdi iyi ki takmışım diyorum.

EVLİLİK KABUSUM OLDU

Medyanın çok araştırdığı biriyim ve bu yüzden özel hayatıma çok dikkat ediyorum. Özellikle de çıktığım kızlara. Ben centilmen bir erkeğim. Medya baskısının nasıl bir şey olduğunu bildiğim için onların da bunu yaşamasını istemiyorum. Bir kızdan hoşlanmam için ünlü olması gerekmiyor. Romantik anlarım vardır ama daha çok mantığımı kullanırım. Evlenmek isterim ama 30’lu yaşlarımda. Henüz karşıma doğru kızın çıktığını da düşünmüyorum. Benim için ruh güzelliği daha önemli, tabii ki Angelina Jolie kadar güzel de olmalı. 

Ronaldo’nun ilginç hayat hikayesinin ayrıntıları Hello’nun son sayısında.

7 hayatımın numarası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!