"6. Medyatik Ödül Gecesi"

Güncelleme Tarihi:

6. Medyatik Ödül Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 23:19

- KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı "6.Medyatik Ödül Gecesi", sanat ve müzik dünyasının tanınan isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi

Haberin Devamı

TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı "6. Medyatik Ödül Gecesi", sanat ve müzik dünyasının tanınan isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede yılın en beğenilen dizi müziğinde Toygar Işıklı, en beğenilen erkek oyuncu Erkan Petekkaya, en iyi çıkış yapan oyuncu Serkan Çayoğlu, en iyi erkek tiyatro oyuncusu Alper Kul, en iyi çıkış yapan şarkıcı Tuğba Yurt, en beğenilen kadın tiyatro oyuncusu Aylin Kontente, en beğenilen vine fenomeni Aykut Elmas, en beğenilen seslendirme sanatçısı Sungun Babacan ve ''90'ların unutulmayan dizisi'' kategorisinde ''Çılgın Bediş'' dizisi ile Yonca Evcimik ödüle laik görüldü.

Ödülünü almak için sahneye çıkan Toygar Işıklı, davetlilerin ısrarı üzerine bir şarkısını seslendirdi.

Haberin Devamı

En beğenilen erkek oyuncu Erkan Petekkaya ise daha önce Karadeniz'e hiç gelmediğini belirterek, ''Trabzon'dan gerçekten çok etkilendim. Karadeniz'de olmak ve burayı görmek başka bir şey. Trabzon'da sizlerle olduğum için mutluyum'' dedi.

Yonca Evcimik de "Çılgın Bediş" dizisinin 1995'te yayınlanmaya başladığını dile getirerek, ''Yayınlanmaya başladığında birçok ödül aldı. Yaklaşık 20 yıl sonra da tekrar ödül alması çok güzel. Arkadaşlarım adına da bu ödülü almaktan mutluluk duyuyorum'' ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Evcimik, ''Çılgın Bediş"in müziğini davetlilerle söyledi.

Serkan Çayoğlu, Alper Kul, Tuğba Yurt, Aylin Kontente ve Aykut Elmas da Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Öte yandan gecede Star televizyonu, Star Life ve Habertürk gazetesine de ödül verildi.

Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne ise yaklaşık 10 ay önce yaşamını yitiren NTV Trabzon Bölge Temsilcisi Ahmet Kayacık layık görüldü. Ödülü Kayacık'ın oğlu Doğan Kayacık aldı.

Program, çeşitli gösteriler ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!